Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fáj amikor kilövik a fülemet?

Fáj amikor kilövik a fülemet?

Figyelt kérdés
Sziasztok,az a helyzet h kiszeretnm még 1 helyen lövetni a fülem,de nem tudom fáj?És hogy törénik?Kb mennyibe kerül?Előre is köszi szépen:):):)
2010. jan. 1. 00:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én asszem 2 éve lyukasztattam, 1500-2000 volt a kettő. (asszem!!) És hhát, picit csíp, meg érzed, de belehalni nem fogsz. :)
2010. jan. 1. 00:58
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

huhh..nekem asszem 6 éve volt ez 1. plusz lyuk a fülemben.

Azóta nöttek a lyukak száma.

Amikor átlövik az 1 pillanat, nekem valami pisztollyal lőtték. Na szóval akkor nem fáj, de kb 10 perc múlva már érzetem. Amúgy enm vészes, zsibbad meg minden. AZ nap fáj egy kicsit és ennyi. Max annyi még hogy ha ráfekszel akkor érzékeny, vagy nem is fogsz tudni ráfeküdni 1-2 napig.

Utána vennem kellett rá valami fertőtlenítőt,fújós, folyamatosan forgatni kell!!!!

Árára nem emlékszem, de kb 1000 ft.

BÚÉK!

2010. jan. 1. 01:24
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem már 10 lövésem volt.Na nem annyi luk van!Csak 1 pár(2db) fülbevalóm volt:(.Sajnos nagyon érzékeny a fülem,csak az ezüsttől nem gyullad be,de ha bizsut rakok bele egyből begyullad,kivesze és egy hét után be is nő:(

Ja és nem féj(nekem legalábbis)

16L

BUÉKKKKK

2010. jan. 1. 01:26
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
4 éve csináltattam nekem nem fájt
2010. jan. 1. 01:27
 5/13 anonim válasza:
100%
amit érzel azt nem lehet fájdalomnak nevezni
2010. jan. 1. 01:29
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szúrták nagy tűvel átbökte a csaj, mert én azt kértem, ahhoz vagyok szokva. Olyan mintha valaki megcsípné a füled... nem fáj csak olyan izé... persze érzéstelenítővel befújta előtte.
2010. jan. 1. 02:03
 7/13 anonim ***** válasza:
43%
honnan tudjuk hogy fáj-e neked ha kilövik?
2010. jan. 1. 03:04
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és Nektek is BUÉK!Utolsó válaszolónak mondom,hogy nem magamra gondoltam hanem mások véleményére akik TAPASZTALTAK!
2010. jan. 1. 11:20
 9/13 anonim ***** válasza:

hát kicsit fáj, de nem halsz bele.

úgy történik h leültetnek egy ágy féleségbe :D

utána filcel bejelölik h hova akarod, utána azzal a pisztojjal bemérik, és egy nagy csattanást hallasz :D ez fog egyedül fájni kicsit.én nekem most csinálták októberben :D nem tudtam, hogy működik úgyhogy eléggé megilyedtem amikor ezt a csattnást halottam.kicsit szédültem is utána de nem nagy cucc :D

2010. jan. 1. 11:25
 10/13 anonim ***** válasza:

szia nekem nemrég lötték a fülem mikor lövi nem fáj de utána egy 10-15 percig fáj picit aztán már nem fáj és mikor kilövik az nap nem szabad forgatni de utána muszály és nem kell semmivel kenegetni

ez hely függő hoyg mennyibe kerül nekem 1100 volt :D

2010. jan. 1. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!