Ha átszúrom a fülemet akkor? (. )
nem nehéz.
ne kenj rá kenőcsöt, scak tartsd tisztán.
zsepivel könnyebben rá tudsz fogni.
2011. aug. 22. 22:09
Én lefertőtlenítettem aztán jégkockával lehűtöttem. Nagyjából semmit nem éreztem utána, aztán gyorsan még egyszer lefertőtleníteni. És átszúrni. Ne állj meg közbe annál jobb minél hamarabb.
17/L
2011. aug. 22. 22:10
3/21 anonim válasza:
En anno jegkockaval lejegeltem,hogy ne erezzem a fajdalmat. De nehez volt a folbevalot a szuras utan belerakni. Az nyagyon fajt...
2011. aug. 22. 22:12
4/21 A kérdező kommentje:
Nekem az előzőt anya szúrta át előtte 10 percig jégzselét tartottam a fülemen,aztán lefújtuk és átszúrta.Bennehagyta a tűt úgy 3 percig aztán kihúzta,de a gyógyfülbevaló nem ment át rajta (az fájt ahogy próbálkozott) ezért egy kis vékonyat raktunk bele amit sokat mozgattam és másnap beletettem a gyógyfülbevalót.Egyébként a fülbevalót is ilyen tetrán szemkenőccsel kentük be meg a fülemet is reggel,este.Akkor ne kenjem vele? mert anya azt mondta attól gyorsabban "gyógyul" vagyis nem fáj sokáig.Köszi az eddigi válaszokat! (:
ha jegeled, akkor jobban vérezhet...
2011. aug. 22. 23:01
6/21 A kérdező kommentje:
A vér nem zavar,majd letakarítom (meg múltkor nem volt vészes (:) csak az a lényeg ne fájjon mert ha elsőre nem sikerül kell hogy legyen lelki erőm másodszor átszúrni..és ha nem fáj akkor bátrabb leszek :D egyébként köszi erre is készülök (:
kenőcsöt hanyagold, beleülhet és gyulladást okozhat.
egyébként meg vegyél injekcióstűt vagy infúziósat, azzal szúrd át, és a tű lyukába tedd bele a fülbevalót ( az injekcióshoz nagyon vékony fülbevaló jó csak) és azzal együtt húzd vissza, akkor nem kell a füled széterőszakolni simán belemegy.
2011. aug. 22. 23:14
8/21 A kérdező kommentje:
Most olvastam hogy van aki alapból a fülbevalóval szúrja át és úgy nincs gond a betuszkolással,meg nem kell kicserélnem sem.Elég vastag ez a gyógyfülbevaló,de hegyes a vége,szerintetek ezzel csináljam?
szerintem vegyél branüllt és akkor sincs gondod vele. az mégiscsak élesebb, főleg ha félsz a fájdalomtól
2011. aug. 22. 23:19
10/21 A kérdező kommentje:
Köszi (: de a fájdalom...jöjjön de még ma most szeretném megcsinálni. Már csak az a kérdés a fülbevalóval vagy tűvel?
egyébként annyira nem vészes az sem amikor a fülbevalót beleteszem utána most azon gondolkozok hogy a fülbevaló nem akad-e el benne? :D
Kapcsolódó kérdések: