Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan szúrjam ki a fülemet?

Hogyan szúrjam ki a fülemet?

Figyelt kérdés

Nos, az a helyzet, hogy a bal fülemben van 3 luk. Az elsőt még kiskoromban lőtték, a másodikat egy éve, a harmadikat én szúrtam tavasszal. Viszont a második és a harmadik között szerintem túl nagy hely maradt, egy kisebb fülbevaló még simán elférne. Nem akarom szalonban vagy kozmetikusnál csináltatni, mert a pisztoly túl nagy ahhoz a kis helyhez, viszont mikor legutóbb magamnak szúrtam, begyulladt, pedig fertőtlenítettem, meg jegeltem.

Ti hogy szúrjátok magatoknak?

2011. aug. 5. 18:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem egy szalonban meg tudják oldani ;)
2011. aug. 5. 18:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Kérd meg egy barátnődet, hogy segítsen. Amikor végrehajtjátok a műveletet, akkor tarts egy fél citromot a füledhez. Vegyétek elő a szúrókát, valamint egy gyufát, a gyufát gyújtsátok meg, melegítsétek át a szúrókát, vegyétek el a citromot, és jöhet a sikítás. Nem igaz, hogy nem láttátok az Apád anyád ide jöjjön! c. filmet. :D
2011. aug. 5. 18:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Az apád anyád idejöjjön-ben alma volt. Másrészt NE otthon szúrd! Csinálhatsz akármit, (hacsak nem ez a szakmád,amit kétlek...) sose fogod tökéletes steril körülmények között megcsinálni. Erre találták ki a piercing szalonokat, vagy a kozmetikust.
2011. aug. 5. 18:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Citrom.
2011. aug. 5. 19:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Alma.:D
2011. aug. 5. 20:38
 6/6 anonim ***** válasza:
2011. aug. 5. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!