Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A társadalom miatt változtassa...

A társadalom miatt változtassak a szépséghibámon?

Figyelt kérdés
Elöl fogcsírahiány miatt ritkák a fogaim, de szépek egészségesek, csak ritkán, ez nyilván a mai társadalomnak csúnya, de nekem semmi bajom nincs vele. A társadalom miatt csináltassam meg?
2014. máj. 31. 15:26
 1/7 anonim ***** válasza:
78%

A társadalom miatt nem kakálunk az utcán.

Ha neked ez így tetszik, mert pl. Kirsten Dunstnak is rondák a fogai, akkor ez belefér. Ha egyetlen férfinak/nőnek sem kellesz csak emiatt, akkor viszont a saját érdeked is a változás.

2014. máj. 31. 15:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
mindig a saját véleményed tartsd szem előtt, ha neked nincs problémád ezzel akkor nem kell változtatnod
2014. máj. 31. 15:41
 3/7 anonim válasza:
Nekem is ugyan ez a helyzet,még nem csináltattam meg,most 21 éves vagyok,4 éve van barátom,és őt nem zavarja.Szerintem ne csináltasd meg,főleg ha téged nem zavar!:)
 4/7 A kérdező kommentje:
1. Van párom
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

hát akkor meg ennyi, akkor a társadalom olyan része várja el, ami nem kell, hogy érdekeljen.

figyelj, ha a munkád során ebből nem származik hátrányod, van párod és téged sem zavar, honnan merül fel a kérdés?:)

2014. máj. 31. 15:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem szabad elfeledni, hogy mi is a társadalom részei vagyunk, mind.

Egyébként szerintem nagyon szép tud lenni egy nem tökéletes mosoly is, sokan szexinek is találnak egy kis rést a fogak között. Nekem is van az első kettő között, mert régebben letört, és ahogy visszaépítették, maradt egy kis rés. Volt fogszabályzóm meg minden, a mosolyom többi része tökéletes, de azt nem lehet összébb hűzni, csak újraépíttethetném. Nem fogom, szeretem :) De egyébként is extrém picik a fogaim, néhol lelógott a fogszabályzó.

2014. máj. 31. 16:36
 7/7 anonim ***** válasza:
"Az légy, aki vagy, érezd jól magad" (Charlie). Nem változtass semmit magadon :).
2014. jún. 12. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!