Kit tekintetek, kit tekint a társadalom kövérnek?
mutassatok képet az általatok MÁR kövérnek tekintett lányokról/fiúkról, valamint magyarázzátok meg, miért itt húztátok meg a határt?
egy kutatáshoz kellene anyagot gyűjtenem, jó lenne, ha segítenétek:)
köszönöm:)
Ez nagyon szubjektív,nekem valahol a 4 és 5 között kezdődik a kövér,pedig a kiírás szerint csak a 6 "fat". Azért ott húztam meg a határt,mert az 5-ös az az alak,ahonnan magamat ízléstelennek és kövérnek tartanám.
szerintem az utolsó linkben a 6-ostól mondanám hogy kövér....
sajnos elvárás hogy vékony legyél meg bomba alakkal rendelkezz...én kb 4-es 5-ös körül vagyok kb a hasam mint a 4esé a mellem mint az 5ösé bár én magas vagyok. de sokan nem azért néznek ki így mert zabálnak agyba főbe. én eddig 3-as voltam kb. csak hogy hormon problémáim lettek ami miatt híztam. és sajnos én erről nem tehetek.
sajnos a társadalom hibája. mert mostmár a 11-12 éves lányoknak is az a legfőbb hogy fogyózzanak és hogy megfeleljenek..ha nincs jó alakja jó márkás ruhái máris ki van közösítve...
elég szomorú helyzet...
Az utolsóval egyet értek, és szerintem az a számozott ábra az reális képet ad.
(5-öshöz hasonló vagyok, és 74 kg. Voltam 67 és 83 is, mindkettő lelki problémák miatt, szóval van mihez viszonyítsak.)
szerintem az 5ös és a 6os között hiányzik az átmenet.
pl ő [link]
Én szerencsés hármasnak mondhatom magam a fentiek közül, de 2es alakot szeretnék:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!