Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ilyenkor mit tudok tenni?

Ilyenkor mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
15éves vagyok most vagyok 8.-os. Nagyon hajlom a szines raszta hajakért,a pc-kért,a tetoválásokért(ezt persze később akarom).szóval értitek a vad dolgokért. Iskolámban ezt persze tiltják és azt mondják 2-es magatartásal jár ez az egész meg persze a tanároktól megkapoma rosszaló pillantásokat. szarj*am le az egészet és csináltassam meg vagy várjam ki azt a pár hónapot még megcsináltatom? és középsuliba már kevésbé fognak szolni?

2013. okt. 19. 22:21
 1/5 anonim válasza:
Ha általánosba jársz még, akkor ne. Gimiben elvileg vannak erre szabályok, de van, ahol lazábban kezelik. A színes raszta hajban amúgy semmi rossz nincs, nem egy ismerősömnek raszta haja van, nekem meg vörös-rózsaszín kombináció 16 évesen és nem szólnak érte. Tetkóval még várj, mert megbánhatod, inkább érlelődjön benned, hogy mit szeretnél. De ha suliban ilyen szigorúan veszik, akkor azért várj még.
2013. okt. 20. 10:52
 2/5 A kérdező kommentje:
ja várok. :) de hamár középsuliban is tiltják én farra mászok..
2013. okt. 20. 12:13
 3/5 anonim válasza:

Szija .:D

én 14vagyok 8.-os.

A héten lesz meg az első raszta tincsem , igazából pirosas vörös a hajam , van egy tetoválásom és köldök pc-m. ű

Ez vagyok én ,ha ezt nem fogadják el ,akkor egy dolgot tudnak tenni ..:D:D

Valósítsd meg amit szeretnél ,és ne hagyd hogy mások beleszóljanak! Peace .

2013. okt. 21. 18:01
 4/5 A kérdező kommentje:
fejben tartom,köszönöm :)
2013. okt. 21. 20:39
 5/5 anonim válasza:

Én is nagyon szeretnék rasztát, de nekem a középsuliba sem engedik. A házirendbe nincs benne, és semmi jele nem volt annak hogy nem lehetne, de a tanárom meghallotta hogy azt szeretnék és azt mondta meg ne próbáljam mert következményei lesznek. szóval szerintem előbb kérdezd meg a tanárt, legalább az ofődet vagy a leendő ofődet(ha már tudod ki lesz az) hogy mit szólna hozzá. amúgy én is azt az elvet vallom hogy egyszer élünnk, és nem vadidegenekre(tanárokra) kéne hallgatnunk, de sajnos néha muszáj áldozatot hozni. ezzel nem azt akarom mondani hogy ne csináltasd meg, csak talán elhalaszthatnád. nekem is csak suli után lesz :)

15/L

2014. jan. 13. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!