Ha egy eladó átvert, és hamis Converse cipőt adott el nekem, miközben azt mondta, hogy eredeti, mit tudok ilyenkor tenni?
Online vetted? Postai úton?
Semmit nem tudsz tenni.
Megfogod a hamis cipőd és feljelented és ő meg azt mondja nem ezt küldte el... te kicserélted stb stb.
Ha tudtad h hamis mit kell akadékoskodni?
Ő nem mondhatja h hamis... teszvesz, vatra stb törli a hamis aukciókat amik egyértelműen hamisak. Nem irhatja oda hogy "gondolkozz már hülye, ennyi pénzért mit hittél b+?"
Vaterán vettem Egyébként tele van hamis cipőkkel nemigen törlik... erről ennyit.
De ott vannak rajta a papírok, ill. külön feltettem a kérdést, hogy eredeti-e. Azt mondta igen.
És nem tudom felétek, hogy van, de nálunk a sejtettem és a tudtam között van egy "aprócska" különbség.
Ha megkérdezel valamit látszik a terméklapon a kérdés- válasz.
Tény h csak hamis, de azért mert annak tűnik attól még nem törölhetik az aukciót, de ha LEÍRJA hogy persze hamis simán törlik!
Megkaptad, jó, olcsó volt, mit akarsz még?
Amúgy meg tényleg semmit nem tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!