Nagyon gáz ilyen cuccban a strandon? (kép)
Figyelt kérdés
Megyünk strandra az osztállyal és jön velünk 2 férfitanár,és nem akarja magát senki mutogatni,akiknek a legjobb alakjuk van,azok is röidnadrágot vesznek a kétrészes bikinialsóra:D Én meg nem vagyok egy nagy soványság,szóval gondoltam ilyen cuccban leszek? Ebben nagyon gáz fürödni? Előre is köszi:D
2014. máj. 31. 07:20
3/14 anonim válasza:
Hát ha a két férfitanárt a gyerekek teste érdekli, akkor azzal máshogy kellene foglalkozni!
Ha pedig normális, érett, felnőtt emberekről (és nem perverzekről) van szó, elég hülyeség azt feltételezni, hogy pont titeket fognak bambulni, nem pedig a korosztályukba tartozó érett, felnőtt nőket.
4/14 anonim válasza:
Érdekes hogy a férfi tanárok zavarnak titeket ebben. Annó emlékszem 8.ban én sem fürödtem de nem a tanárok miat hanem a fiú osztálytársak miatt...... Öket nem akartam hogy lássanak. Persze utolag visszagondolva tök hülyeség volt dehát 14-15 évesen sok mindent máshogy gondol még az ember. Egyébként szerintme fura ez a szerelés strandra és marha kényelmetlen is lesz. Én inkább nem fürödnék (nöi dolgokara hivatkozva, anno én is ezt mondtam pedig nem is volt épp meg) minthogy ruhába fürödjek.
5/14 anonim válasza:
szerintem ez iszonyu furan nez ki, ne haragudj:D inkabb oltozz fel siman, ahogy suliba es mondd hogy nem furodhetsz. baratnoid elott ha szegyelled magad ,akkor nekik is hivatkozz a menstruaciora es kesz, de szerintem ez a cucc gazabb, mintha a duci hasadat mutogatnad.
6/14 A kérdező kommentje:
Ez miért gáz? Egy sima egyreszes furdoruha,csak van rajta egy rövidnadrag:D de johetnek még valaszok!
2014. máj. 31. 13:45
7/14 tyttöö válasza:
de ugye a fürdésnél leveszed a rövidnacit?
ha nem, akkor az még feltűnőbb lesz, mintha nem is lenne rajtad
8/14 anonim válasza:
Nem gáz, de fürödni ne ebben fürödj:D
9/14 A kérdező kommentje:
Mindenki rövidnaciban fog fürödni lányok közül :D
2014. máj. 31. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!