Mi a véleményetek az ilyesmi lányokról a strandon? Elfogadható? Nem gáz?
2013. jún. 10. 14:01
1/11 anonim válasza:
izmos pasi, felfújható matrac, fürdőruha, szempillaspirál, cipő.......
sztem nem ezt akartad linkelni.
ha google képkeresőt használsz, és te magadnak kinagyítasz egy képet, és kimásolod a linket, mi nem azt látjuk, amit te!
2/11 anonim válasza:
Nekem behozott egy képet,egy kövér bikinis lányról.
Aki borzasztóan kövér!Ez már nagyon gáz kategória.
Nem elfogadható!
3/11 anonim válasza:
fura, rámentem újra, de sok kis gép a google képkeresőjében, és látom a 3 kulcsszót, amire rákeresett.
4/11 anonim válasza:
Szerintem ezt a csajt akarta ő is mutatni. Irány futni, sportolni, diétázni mert ez már több mint gáz.. sajnálom, ez a véleményem
5/11 A kérdező kommentje:
Ha valakinek az öszes képet behozná annak mondom hogy a második sorba a harmadik kép a dagi csaj
2013. jún. 10. 14:32
6/11 anonim válasza:
Sztem ha a lánynak nincs baja a súlyával, akkor én ki vagyok, hogy megmondjam, hogy milyen alakja legyen, hogy fogyjon. De sztem azért ilyen alakhoz ilyen alig takaró bikinit felvenni nem illik, mert ízléstelen.
8/11 Virry válasza:
Lehet így is strandra menni,csak éppen nem bikiniben.Talán próbálj tankinit, az kicsit zártabb, nem lóg a hasad, de nem is teljesen zárt. És kik vagyunk mi,hogy megakadályozzunk,hogy jól érezd magad? :) tudom,van sok ember,aki tökéletesnek hiszi magát,de le kel sz**ni, te csak érezd jól magad, ez a lényeg.
9/11 anonim válasza:
Ja biztosan jól fogja érezni magát ha már felteszi ezt a kérdést...úgy meg főleg jól fogja érezni magát ha körülötte lesz egy csomó szexbomba
10/11 anonim válasza:
Nem érdekel... Úgyhogy elfogadható és nem gáz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!