Ilyen undorító testtel kinéznek a strandon, vagy 'ássam el magam'?
Figyelt kérdés
Ne legyetek bunkók, kérlek!
Nem szeretnék belemenni a részletekbe, miért nézek ki így... A sírás környékezett, amíg feltettem a képet...
2013. jún. 10. 16:47
2/11 anonim válasza:
Nem fognak kinézni, nyugi, de azért egy kicsit előnyösebb fürdőruhát keress.
3/11 anonim válasza:
Senkit nem érdekel, mások hogy néznek ki, mindenki a saját habtestével van elfogllva. Vegyél fel egy jól szabott egyrészes fürdőruhát, tekerj a csípőd köré egy csinos strandkendőt és próbáld jól érezni magad, ne azzal foglalkozz, hogy ki mit gondol.
4/11 anonim válasza:
Szerintem válassz más fajta fürdőruhát, illetve olvass utána mi áll jól az alakodon:
5/11 anonim válasza:
Nincs undorító tested!
A lábaid szépek és vékonyak:)
Én ezerszer rosszabbul nézek ki és járok termálfürdőbe
és még nálam is nagyobb darab nők is járnak fürdőzni
Egy olyan fürdőruhát válassz ami tetszik és szép és jól érzed benne magad és menj strandra ha szeretnél és élvezd a társaságot a vizet a napsütést:)
6/11 anonim válasza:
egy jó fürdőruha csodákra képes:)
7/11 anonim válasza:
Megmondom őszintén, rosszabbra számítottam. Csak ismételni tudom az előző hozzászólókat, keress az alakodnak megfelelő, egyberészes fürdőruhát és ne érdekeljen msok véleménye. :)
8/11 anonim válasza:
Nem vagy undorító szerintem, de (nem bunkóságnak szánom) szerintem hasra tornázhatnál picit...:)
Addig meg előnyösebb fürdőruci, és irány a strand/tenger, stb a többiek véleményére meg sz*rni magasról..:)
9/11 anonim válasza:
egyáltalán nincs undorító tested:)
10/11 anonim válasza:
Nem tetszel, de 1000 ilyen van a strandon... nem nézem meg őket, nem teszek rájuk megjegyzést, semmi se! Menj nyugodtan, érezd jól magad az ismerőseiddel!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!