Szőke, vagy fekete?
Ez lesz életem első festése, és eddig nagyon szőkét akartam, de felmerült a fekete is, mostanra pedig teljesen összezavarodtam. A szőkétől azért tartok, mert félek hogy le kell szívatni a hosszú barna hajam és nem akarom, hogy tönkre menjen. Viszont ha szőkére festetném és nem tetszene, még mindig könnyebb lenne átfesteni feketére, mint a feketét szőkére. Vélemény?
20/L
taaz-com-on nézd meg, be lehet festeni virtuálisan a hajadat, így eldöntheted, hogy tetszik-e.
De mindenképpen gondold ezt át, a leszívatott hajból és a feketéből sem könnyű újra barnát csinálni...
Elég ritka amúgy, hogy ilyen szélsőséges színek jól álljanak egy embernek, szóval gondold át, hogy a szemöldököd/szemed/bőröd milyen színű, mi illik hozzá, milyen színeket szeretsz viselni...Pl szőke mellé nem igazán illik a sárga ruha, vagy ha sokat barnulsz, az sem jó. Feketénél meg sokszor lehet fénytelen, parókahatású a hajad, nem néz ki jól, ha csupa feketét viselsz, nagyon-nagyon sápadt vagy, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!