Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a teli...

Mi a véleményetek a teli fehér, vagy fekete lakkozott körmökről? Menők szerintetek?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 28. 12:02
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
A teli fehér szerintem borzalmas, olyan, mintha le lenne hibajavítózva:D A fekete lehet szép, de azért kevés embernek áll jól.
2014. ápr. 28. 12:44
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
A fehér nekem sem tetszik, de a fekete szerintem jó, ha a csajnak van hozzávaló vagány stílusa is. Cicababáknak meg tucat csajoknak nem igazán áll jól.
2014. ápr. 28. 13:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előzőekkel, a fehér nem tetszik, a fekete viszont jó, az nekem még rövid körmön is tetszik.
2014. ápr. 28. 13:28
 4/6 anonim ***** válasza:

szerintem meg a fehér is nagyon szép,és a fekete is

Nyugodtan választhatod, ha ahhoz van hangulatod,

2014. ápr. 28. 13:32
 5/6 anonim ***** válasza:
23%

A fekete az szerintem is borzasztó egyet kell értenem az elsővel...A feketét viszont szeretem magában is, főleg ha matt, vagy csillogós...

Az, hogy menő-e passz.

2014. ápr. 28. 16:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik a fehér, csak megfelelő lakk kell hozzá. A legtöbb 5 rétegben sem fed szépen és/vagy hibajavító hatású, az tényleg gáz.

A fekete jó, de csak tökéletes körmökön néz ki jól, kiadja a legkisebb hibákat is. Meg nem mindegy, hova. Egy bulira, koncertre, temetésre oké, de hétköznapra szerintem nem túl jó választás.

Bár mindkettőről hiányolnék valami kis csavart, amitől nem lesz uncsi.

2014. ápr. 28. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!