Kinek jönnek be ezek a gebe modell csajok? 20év,40kg
Most komolyan, szerintem a divatdiktátorok nem az átlag magyar férfi ízlésének megfelelő hölgyeket sztárolják.
Plakát, újság, média
Szerintem a szép formás cickókkal az ember tenyere tele van
Ja, kéne.
De ezek az anorexiás csajok vannak mindenhol plakáton.
tényleg betegek
Vonzónak találhatod őket, ha csak őket veszed észre. Ő szerinted anorexiás? [link]
Tele van a város a képeivel. (Tezenis)
És a 44kg-hoz milyen magasság társul?
Én 170 vagy, voltam már 52 és akkor már én is megijedtem, hogy nem akarok elfogyni... Az 54kg nálam az ideális, vékony vagyok, a combomról, fenekemről tudnék mit faragni, de kevesebb nem lennék, mert helyette az izomtól lenne súlyom.
Ha 155 körül vagytok, akkor oké a 40kg, de ennél magasabbal az kórosan sovány. (mint ugyebár a modellek, akiknél azt hiszem 173 az alsó határ) Persze genetika is, elképzelhető, hogy még így is van rajtad ténylegesen felesleg, de azért általánosságban elmondható, hogy a 155-40 még épp...annál magasabban pedig nagyon sovány.
Mondjuk az ilyenek? Sztem egy normális pasinak ez nem jön be, de hát különbözőek az emberek és az ízlések...
A 7es tényleg anorexiás.
A tezenises csajszi valóban szép, de van olyan plakát, ahol hanyatt fekszik és eltűnik a melle, hiába 20 éves és feszes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!