Hogyan lehetnék a suli legmenőbb csaja?
Hát nézd. Ha feltetted ezt a kérdést (már bocs, de mindigis az őszinteség híve voltam), kicsit úzer lehetsz egyeske szemében, vagy rád sem hederítenek. Ha azt akarod elérni, h mindenki ismerjen, menő, népszerű és olyan lány legyél, akinek sok a barátja és tetszik a fiúknak, a NORMÁLIS pasikat nem hiszem, h eléred. Mert te tul.képpen egy plázapics akarsz lenni, csak kicsit másképp akarsz öltözködni annál... Az ilyen csajok csak a discopatkány fiúknak jönnek be általában, akikről sosem tudhatod, h emnnyire hűségesek és mikor csalnak meg.
De szerintem az lenne a legjobb, ha önmagadat adnád, sztem is oda kéne menned másokhoz dumálni (ne plázapicsekhez, hanem oylasmi lányokhoz, amilyen szeretnél lenni), hiszen ha eddig se evttek észe, később se fognak.
hát hogy nagyképű, beképzelt legyél, az kéne, de akkor nem hívnak el sehova meg minden szal semmi
pénz jófej szépség ennyi:D és akkor nem is vagy nagyképű...
de ha nagyképű lennél, akkor mindenki utálna a suliból.
kicsit legyél bunkó. h azt higgyék h nehéz veled összebarátkozni és igy mindenki veled akar barátkozni. vasald a hajad. foglalkozz a külsöddel. fesd magad. vegyél márkás cuccokat. ha beszol valaki állj ki elé.
nekem bevállt.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!