Hogyan lehetnék a suli legmenőbb csaja?
Figyelt kérdés
2009. dec. 28. 21:24
2/19 anonim válasza:
csak 3 dolog... szépség+pénz+beképzeltség
3/19 A kérdező kommentje:
De tényleg,komolyan kérdeztem!Szeretnék az lenni akit mindenki ismer,menő,népszerű,hogy mindig elhívjanak buliba,szeretnék tetszeni a fiúknak,szeretném ha sok barátom lenne,szeretnék benyalni a tanároknál.Segítsetek,légyszi!!
2009. dec. 28. 21:36
4/19 anonim válasza:
szüless újra.
ha olyan távol állsz tőle, hogy ez kérdés legyen, sosem leszel az. de talán nem is baj
5/19 anonim válasza:
az nem megy magától XD
Vagy cicababa kell hogy legyél,vagy qrva jófej..az utóbbi nincs meg..és ha ilyet kéreztél akkor az első variációtól is távol állsz :d
nekem is csak ugy jött..aztán azon kaptam magam h kb mindenki ismer :D
-partyfacegirl-
6/19 anonim válasza:
jelentkezz pompomlánynak,amcsi filmekben mindig bejön XD
Amúgy meg legyél szép,szőke,legújabb divat szerinti, kellőképp jófej,de mégis flegma stb.
7/19 anonim válasza:
nálunk pont az ilyen "suli legmenőbb csajait" nézik le. jó, mondjuk én színvonalas suliba járok és ez nem mindenkinek adatik meg:)
8/19 anonim válasza:
hogyerre az oldalra mennyi,divat és pasifüggő,elkényeztetett,agya helyén vatta van hülye p*csa jár:)
Amúgy további szép napot:)
9/19 anonim válasza:
utolsó :D LOL
am meg hát ne legyél besz*ri menj oda mindenkihez dumáljál velük....+legyél szép, csinos, divatos, flegma :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!