Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nem szeretem a frufrum mit...

Nem szeretem a frufrum mit tegyek? TÖBBI LENT!

Figyelt kérdés
Sziasztok nagy a homlokom kb 5 ujjnyi frufrut vágattam olyat mint taylor swiftnek de utálom mert nem áll jól ès hamar zsírosodik...ès a homlokom is visszanövesztem de úgy meg borzasztó oldal frufrut szeretnèk amivel könnyű bánni magas homlokhoz milyen oldalfrufrut ajánlanáto ne legyen nagyon szembe lógó de oldalra legyen linket küldjetek lègyszi képeket 15\L
2014. máj. 4. 15:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tessék?:o
2014. máj. 4. 15:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Fuss neki még egyszer! Mi az, hogy visszanöveszted a homlokod?!

Egyébként meg mégis mit tehetnél? Nem egyik napról a másikra nő vissza! Vársz és max. addig eltűzöd az arcodból.

2014. máj. 4. 15:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Hamar zsírosodik ès a homlokom is.....visszanövesztem a frufrum bocsi a vesszőket lehagytam
2014. máj. 4. 16:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Addig tűzögeted, amíg elég hosszú nem lesz az oldalfrufruhoz, aztán levágatod ferdére. Más megoldás nincs.
2014. máj. 4. 16:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Azzal számolj, hogy az oldalfrufru nyújt, tehát a magas homlokod még magasabbnak fog látszódni. Ha nem akarsz normális frufrut, akkor annyit tudsz tenni, hogy oldalt választod el a hajad. Ennyi.
2014. máj. 4. 19:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Vesszők, mondatvégi írásjelek?
2014. máj. 16. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!