Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy lány vok,12 éves, mit...

Egy lány vok,12 éves, mit csináljak, h ne lek fiús, de szeretem a hiphopot, fullcapot hordok, és rapelek?

Figyelt kérdés
Szeretem a popot is, nem öltözködöm fiúsan, de azért mégis mit csinálajk ellene? Mert egy kicsit fiúsnak érzem magam...

2013. okt. 20. 01:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%
Igazából én azt nem értem, hogy a pop, meg a hiphop hogy jön össze a női ( te esetedben lány) identitástudattal. Az, hogy valaki egy adott stílusú zenét hallgat és esetleg az ahhoz a zenei irányzathoz tartozó "divat" szerint öltözik, az nem jelenti, hogy éppen fiús lenne. Szóval ha te például bő nadrágot veszel és egy New York Giant-os mezt is magadra öltesz, akkor tény, hogy furábban fogsz az átlagnál kinézni, de ha nem viszed túlzásba akkor nem leszel fiús, szerintem. Azonban mivel az átlagos emberek bizonyos dolgokra azt mondják, hogy fiús, vagy lányos, igazából ízlés kérdése. Az, meg hogy milyen zenét hallgatsz az teljesen nemfüggetlen. De ha, mint te is leírtad, hogy nem öltözködsz fiúsan, akkor mi a gond? Attól érzed magad fiúsnak, Hogy pop zenét, meg hiphop-ot hallgatsz? Mert az szamárság. Mindenki hallgat mindenféle zenét
2013. okt. 20. 01:29
 2/16 anonim ***** válasza:
40%
Ha nem öltözködsz fiúsan, akkor nem is vagy fiús. Esetleg ha túl rövid a hajad, akkor kicsit növeszd meg, és ne akarj nagyon izmos lenni! Ne ess kétségbe, ha van egy kis pocid! :)
2013. okt. 20. 07:58
 3/16 anonim ***** válasza:
49%
Horgy magassarkút. Fekete xicanadrággal és szoknyával
2013. okt. 20. 10:03
 4/16 anonim ***** válasza:
78%
:D:D:DD mekkora béna lehetsz.
2013. okt. 20. 10:28
 5/16 anonim ***** válasza:
64%

Öhmm.. Ezt most ne vedd sértésnek, csak úgy megjegyzem, egy átlagos 12 éves vagy. :))) Vannak, akik visítoznak és üvöltöznek, ha meglátnak egy One Direction posztert... és vannak, akik inkább a rappet tartják vonzóbbnak. Átlagban ez a két stílus hódít most a 12-13 éves korosztályban. :) Szóval ne aggódj, nem vagy fiús^^ Én is nagyon szeretem a rapp-et... De szerintem a zenei stílus nem függ össze a nőiességgel. :) Eleve én régebben is eléggé "kevert" voltam. Egy időben metált hallgattam, de magassarkúban, rózsaszín ruhában, szolid sminkben járkáltam. Szóval attól, hogy a zenei stílusom egy kicsit fiús volt, még nőies voltam.

A zene megnyugtat, ellazít és az érzelmeidre hat. Azért hallgasd, hogy felvidulj tőle és feltöltődj. Ha te ezt a rapp-ekben találod meg, akkor hallgasd azokat! :) Figyelj arra, hogy mindig ápolt légy és sose rohanj a többiek után!

Ne aggódj és sok sikert! :3

2013. okt. 20. 10:33
 6/16 anonim ***** válasza:
70%
még azt mondja rappel xd... inkább írnál helyesen._.
2013. okt. 20. 11:16
 7/16 anonim ***** válasza:
81%
Először is,tanulj meg,HELYESEN írni,nem árt!Még 1 normális kérdést sem tudsz helyesen feltenni! 12 évesen illene
2013. okt. 20. 11:56
 8/16 anonim válasza:
84%
Mondjuk kezd azzal hogy jobban figyelsz nyelvtanórán. Visszatérve a témára elárulnád mitől vagy fiús? A kérdésedben nem látok semmilyen arra utaló dolgot hogy fiús vagy. Mondjuk ha rövid hajad van kicsit növezd meg de ezt már mondták előttem.
2013. okt. 20. 12:15
 9/16 anonim ***** válasza:
19%
(utsó, szerintem te inkább ne köss bele senki helyesírásába.)
2013. okt. 20. 12:51
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszi minden normális válaszolónak
2013. okt. 20. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!