Adrikácska kérdése:
Szerintetek egy 17 éves lánynak mennyi lenne az ideális testsúlya ha 165 cm a lány?
Figyelt kérdés
2013. okt. 19. 14:42
3/9 anonim válasza:
Én ugyan ennyi vagyok (év/cm) és 55kg. Szerintem +/- 3-4 kg még simán ideális, de inkább plusz :)
6/9 anonim válasza:
45 már nagyon kevés! Legalább 50, de akár 60 kiló is lehet. Sőt még a 65 sem sok!
8/9 anonim válasza:
50-60 kg között, az alkat sem mindegy és az izomzat sem. De ez egészséges kategóriának számít, ezért ideális.
9/9 anonim válasza:
Emberek jézusom, az aki azt írja hogy 45kg az mégis hol él? Ezek tipik 14 éves kisfiúk akik úgy vannak vele hogy ha vékony az a jó. Lányok ez már teljesen beteges ha valaki annyi, teljesen normális ha túl sulyosabb vagy kicsit, sőt 65kg ig rohadtul nem számít tulsujosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!