Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nem szeretem, ha túl sok...

Nem szeretem, ha túl sok kozmetikumom van. Más is van így ezzel?

Figyelt kérdés

Tusfürdőből, samponból, pakolásból és hasonlókból csak egyet szeretek tartani egyszerre, aztán ha elfogy, veszek egy újat, amihez épp hangulatom van.

(Bár most a tusik és testápolók még Karácsonyra összegyűltek, és nem akarnak fogyni)

Ugyanez a sminkekre is igaz.

Egyedül parfümökből van több, de azokat ajándékba kaptam.

20l

2014. márc. 26. 14:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez egy olyan téma amihez sokat nem tok írni. Persze hogy más se szereti ha sok van belőle. De nézd a jó oldalát egy darabig nem kell ezeket venned :) Kicsit sok helyet foglalnak de majd elfogynak nem? Parfüm az mindig jól jön,sampon meg hajpakolós cuccok szintén fogynak, bár tusi az nekem kicsit lassan megy el mivel sampont annak is használom. 17/F
2014. márc. 26. 15:53
 2/2 anonim ***** válasza:

nekem mindenből van egy halom :)

tusfürdőket felhalmozom, mert folyton azt kapok ajándékba.

alapozóból csak 1 van.

krémekből, pakolásból, arcápolószerekből több is van, de általában csak egyet használok el, a többi csak úgy van... ez azért van mert néha kipróbálok újat, de akkor hosszú ideig csak azt használom

de körömlakkból, rúzsból, szájfényből, szempillaspirálból annyim van h megszámolni se lehet :D

2014. márc. 26. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!