Nem szeretem hordani a szemüvegem? (többi lent)
Figyelt kérdés
Ma kaptam meg a rózsaszín vékony szemüvegem, és egyszerűen nem nézek benne ki jól ... nem is vagyok szép! Elvette a maradék önbizalmamat :/ Mit csináljak? Kontaktlencsét nem vehetek fel, műtéthez kicsi vagyok ..:/#szemüvegem
2013. ápr. 24. 15:58
1/4 anonim válasza:
mikor megkaptam a szemüvegemet én se szerettem hordani mert zavart, de ez nem érdekelt, inkább az zavart, hogy szemüveg nélkül szerintem szebb vagyok meg mások is ezt mondták, de már másfél éve van én már hozzászoktam és elfogadom kontaktlencsém lesz és majd ha 18 felett leszek megműttetem. Amúgy én meg se akartam csináltatni de azt mondták akkor egy idő után megvakulok, ezért inkább hordom. Szerintem neked is hordanod kellene. Majd hozzászoksz.:)
2/4 A kérdező kommentje:
Hordom, persze , hogy hordom :) Csak azért még fura ..
2013. ápr. 24. 16:17
3/4 anonim válasza:
Huu, hát a rózsaszín nem volt nyerő választás. :S Legközelebb gondold át jobban, és valaki olyan menjen veled választani, akinek adsz a véleményére, meg őszinte veled. Én anyuval szoktam, ő megmondja lazán, ha hülyén áll. :D
Amúgy biztos nem olyan vészes, tényleg csak meg kell szokni. Kontaktlencsét miért nem hordhatsz amúgy? Egy ideig hallgathatod majd, hogy jééé, szemüveges vagy/új szemcsid van? Aztán szépen megszokod te is, meg a környezeted is. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Hát ez az?! Ettől az időtől félek ... :/ Anya nem engedné ... Nekem nagyon jól áll a rózsaszín :)
2013. ápr. 24. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!