Nem szeretem magam. Mit tegyek hogy ez változzon?
Egyáltalán nem vagyok megelégedve önmagammal.Nem tartom magam szépnek sőt, pont az ellentétét gondolom.Nem érzem jól magam a bőrömben, nem tetszik magamon semmi sem.Ha megyek valahol pl. városban vagy ahol nagyobb a tömeg és nevetést hallok mindig azt hiszem rajtam nevetnek.Nem megyek sehova se szívesen.Az osztályban is néha csúfolnak, főleg a fiúk.Nem esik jól és ez szerintem csak ront a helyzeten.Ismerősöm szerint nagyon beteg önképem van.Elhatároztam hogy nem érdekelnek mások, csak magamnak szeretnék megfelelni de nem tudom hogyan kezdjek hozzá.Eddig nem tudtam változtatni. :(
Kérlek segítsetek!
14/L
Mi az amit szeretsz magadon?
Mi az, amit nem?
Egy tipp: "Állj a tükör elé és mondd hangosan, hogy "Szép vagyok" meg hasonlók. Segíteni fog. :)
Fogj egy lapot és írd fel rá, hogy miket nem szeretsz magadban és probálj azokon változtatni. Nekem így sikerült.
Ha nem tartod magad szépnek állj be a tükör elé és nézd meg mi nem tetszik.. aztán menj el fodrászhoz, kozmetikushoz.. próbálj ki új frizurát vagy sminkeket.
Köszönöm a válaszokat!:)
Fodrásznál már voltam és levágattam a hajam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!