Barnulni szeretnék! Nagyon fehér bőröm van és nem szeretem, mit tegyek, hogy lebarnuljak?
Figyelt kérdés
Hallottam már,hogy nem szabad szolizni, mert 'ránk' fehér bőrűekre nagyon káros hatással van,rákot okozhat meg stb. Napozásnál csak leégek. Csak van valami módja,nem?
16/L
2012. nov. 9. 18:35
1/9 anonim válasza:
Nem, csak ez van, bár nem értem, miért akarsz barnulni.
2/9 anonim válasza:
Nem csak a fehér bőrűekre van káros hatással hanem mindenkire, de kis mennyiségben még annyira nem árt meg, csak nem szabad túlzásba vinni, mert a bőr nem felejt. Egyébként én sok répát eszek(napi 4-5) és ettől kicsit barnás is a bőröm, bár én alapból kreol bőrű vagyok, de amióta répázok azóta még jobban. :)
3/9 A kérdező kommentje:
Mert nekem nagyon tetszik a bőröm színe. Mindig úgy nézek, mint aki sápadt. :|
2012. nov. 9. 18:49
4/9 anonim válasza:
Örülj hogy fehér vagy, már mindenhol a fehérség a divat csak Magyarország van elmaradva...
5/9 A kérdező kommentje:
2012. nov. 9. 19:02
6/9 anonim válasza:
Jaj!Használj barnítókrémet!(addig míg nyáron nem leszel barna.De vidd túlzásba)
7/9 anonim válasza:
Ennyi idős koromban én is utáltam, hogy fehér a bőröm. Jártam is szoliba két hónapig, de csak leégtem, így abbahagytam.
Most viszont, örülök neki, hogy fehér vagyok, szerintem világos szemmel és sötét hajjal nagyon szuper. :D
8/9 anonim válasza:
Az újfajta, EU szabványnak megfelelő szolik nem égetnek meg, ha elsőre a legrövidebb időre mész be. Pár alkalom után szép színed lesz :)
9/9 anonim válasza:
Napozz b+! Ilyenkor alig van ereje a napnak. Mégis hogy égnél már le??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!