Kép! Neked a csaj melyik fele tetszik jobban?
Egyértelműen a világosabb fele. Ez a kép (is) megmutatja szerintem, hogy mennyivel szebb a fehér bőr a sötétebbnél. Nekem is ilyen világos bőröm van, és sokszor elég bántó hogy mindenki a kreol bőrre törekszik, a sok barnítókrém, szoli...
21/L
Szemből nézve a jobb oldal, mert a festés túl erős, nem természetes. A járomcsont alatti folt kifejezetten természetellenes, és zámomra kicsit agresszívnek hat. Bár a többi része szépen van kifestve.
34/nő
Szintén világos.
Utálom a barnítózást, barnulást, napozást, világos bőröm van.
Sajnos a párom meg szeretné ha lebarnulnék, minden nyáron megy a harc, hogy napozzak... kösz, de nem akarok bőrrákot kapni, plusz a legunalmasabb dolog a napon punnyadni, ha már muszáj akkor közben mindig olvasok. Mások hogy bírnak órákig ott feküdni?
27L
a bal oldali,mert én olyan vagyok,mint a 2. és nem szeretem.
16l
Ebben az esetben a jobb oldali.
Viszont ez nem azt jelenti, hogy minden esetben a világos bőr tetszik.
Kinek mi áll jól.Bár kétlem, hogy ez a természetellenes sárgásbarna bárkinek is illik.
Inkább valami sötét hajú, kreol bőrű lány.(Nem roma és nem szolisárga)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!