Lányok, milyen jeleket adtok, ha tetszik nektek egy fiú?
Pl. mentek egymással szemben az utcán vagy buszon vagytok és nem ismeritek egymást. Sokáig nézitek, vagy elkapjátok a szemeteket, vagy bámuljátok és ha visszanéz, elnéztek?
És ha már ismeritek egymást és beszélgettek?
Ha egy fiú tetszik akivel nem beszélek, akkor a szemébe nézek és egy félmosoly, aztán bámulok mindenfelé tovább, kifelé a fejemből, vagy ha valami vicceset hallok esetleg akkor elvigyorgom/mosolygom magamat, és ránézek, hátha ő is akkor. De lehet hogy semmit.
Ha ismerem akkor pedig semmi különöset, hogyha a társaságomat keresi akkor minél tovább ott maradok beszélni vele, nem lépek le onnan.
15L
"úgy meg pláne nem hogy a kiszemelt még a mosolyt sem viszonozza"
Hát még szép.Ez az alap.Ha nem viszonozza a mosolyt, akkor vagy nem tetszem, vagy egy büszke nudli csaj, aki azt hiszi, hogy aranyat tojik.Ilyen álljon össze a halállal, velem biztos nem ennél többet érek.
Amúgy kezd kihalni az emberekből az emberség.Mi van akkor, ha a pasinak nincs saját lakása...Itt hibás a nők személyisége,gondolkodása.Azt hiszi, ha már elért többet mint a férfi, akkor a többi férfi, aki kevesebbet ért el, nem méltó hozzá.Hát ideje azoknak leereszkedni a Földre...
Ha a pasinak van mindene és a csaj egy csoró, a srác befogadja, tejbe vajba füröszti a csajt...Ha egy nő elér valamit, annak már szaros karóval se lehet felérni az orrát.
Kérdező: a normális lányok mosolyognak...
Velem olyan is történt, hogy mentem a kocsival és egy csaj messsziről mosolygott nekem az utcán, egyemetista kiscsaj volt.Tanusitom vannak még normális csajok, főleg egyetemista körökben láttam...Le a kalappal a csaj elött, felválalta, hogy leégeti magát, úgy ahogy én is hányszor felvállaltam úgyanezt.Mosolygott, félreérthetetlen volt közeledése.Egy ilyen nőt, tiszta szivemből tudnák szeretni, mert nem bújik közhelyek mögé, hogy a nő nem kezdeményezhet stb. Egyszerüen ha tetszik neki valaki, azt egyértelmüve teszi...Szóval az élet szép gyerekek, ha félreteszi mindenki a büszkeségét és normálisan kezdünk viselkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!