51/60 anonim válasza:
43-as hsz..
Neked sem megy az értő olvasás,úgy látom. Írtam,hogy nem vagyok tökéletes, de azért megint leírom a gyengébbek kedvéért. Nem mondtam egy szóval sem,hogy tökéletes testem/se.ggem van. Pont. Csak az idegesít,hogy akinek valami nem tetszik és azt le is írja,akkor rögtön leszavazzák, meg leoltják,hogy irigy, stb..
És ezért nem értem,hogy mi értelme van véleményt kérdezni. Akkor úgy kell feltenni a kérdést,hogy "Ugye jó se.ggem van, mondjátok már ti is". Vagy valami ilyesmi. A vélemény szubjektív, és egyéni. Ha valaki bevállalja,vállalja a negatívat és az esetleges bunkó válaszokat is. Ilyen a világ,ilyenek vagyunk mi emberek.
52/60 A kérdező kommentje:
Lehet csak te vagy ilyen,mert már mindenki leszarja ezt a kérdést és én is.. de úgy látom tőled fogok még kapni párat.. Unalmas vagy már az a lényeg.
2014. máj. 1. 17:21
53/60 anonim válasza:
A vita onnan indult ki, hogy a kérdező nem olyan szögből készült képet tett fel, amiből meg lehetett volna állapítani a feneke formáját így véleményt se lehetett objektíven alkotni. Ezek után többen kérték, hogy tegyen fel pózolásmentes képet, amit vigyázzállásban fotóz. Ezt nem tette meg. Azt hiszem, azt neked is el kell ismerned, hogy ezen a ponton lettél komolytalan, hogy ezt nem voltál képes felfogni, ehelyett alpári stílusban elkezdtél fröcsögni. Ha felraktál volna egy ilyen képet (vagy mondjuk eleve ezzel kezdted volna) megkímélhetted volna magad egy teljesen fölösleges és hasznavehetetlen vitától és a nevetségessé válástól.
55/60 A kérdező kommentje:
Igen,nevetségessé váltam olyan emberek elött,akik azt sem tudják ki vagyok,mennyi idős vagyok,hogy hívnak,milyen a személyiségem valójában és még sorolhatnám.. Csak a vákaszolók tették magukat nevetségessé,de nem elöttem,mert engem csöppet sem érdekel senki. Szerintem ez nem vita volt,hanem egy vicc.. Nem is érdemes mélyeben belefolyni vitákba ilyen emberekkel,akik itt ezen az oldalon meg az interneten élik az életüket. Nem kell több válasz,mert unalmas mint már említettem.. Enyém az utolsó szó.
2014. máj. 1. 22:46
57/60 A kérdező kommentje:
:D
2014. máj. 1. 22:51
58/60 anonim válasza:
nekem tetszik, de az tény, hogy lehetne izmosabb, kerekebb is
21f
60/60 anonim válasza:
Készíts egyet oldalról is és hátulról is, de ne ilyen közelről, hanem kicsit messzebbről, mert így nem lehet megállapítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!