11/60 A kérdező kommentje:
Ohh.. elnézést!:D
2014. ápr. 30. 21:12
12/60 anonim válasza:
Vigyázzállás, kislány!
Nem felhúzott lábas "flamingópóz", meg pucsítás ezerrel, hanem egyszerű mezei egyenes tartású kép hátulról ÉS oldalról.
13/60 anonim válasza:
Ez a kép se jó, mert pózolsz. Állj tök egyenesen mintha vigyázzállásba állnál és úgy kérünk fotót szemből meg oldalról is. Na akkor meglátjuk :D
14/60 A kérdező kommentje:
Chaaaaaj:D hogy nektek semmi sem jó:P
2014. ápr. 30. 21:21
16/60 anonim válasza:
Élvezed, ha dicsérik, vagy tényleg nem fogod fel, hogy csak még több képet akarnak, hogy verhessék rá?:D
17/60 A kérdező kommentje:
Én most megvoltam győződve,hogy tényleg nem jó:DD Jól átb*tak:D Mindegy legalább volt nekik egy kis örömük..:D
2014. ápr. 30. 21:35
18/60 anonim válasza:
Van ez így.:D #16-os voltam...
19/60 A kérdező kommentje:
Remélem,te nem áltál sorba a képekért..:D
2014. ápr. 30. 21:38
20/60 anonim válasza:
Dehogyisnem alulról van (már megint). Vagy csinálsz olyan képet amint mondtunk (habár nem értem, mi olyan nehéz azon felfogni, hogy állj vigyázzba, egyenesen és oldalról fényképezz) vagy ne fárassz minket... eddig ezek értékelhetetlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!