21/60 anonim válasza:
Én nem b*szlak át, mert tényleg női válaszoló vagyok, és nincs mit vernem és amúgy sem vagyok leszbikus :D
22/60 A kérdező kommentje:
Igazad van,bocs h fárasztottalak, este van már inkább menj aludni. :*
2014. ápr. 30. 21:43
23/60 anonim válasza:
Te menj aludni, te hülye ribi..meg vagy elégedve a kis pics.áddal,unatkozol, és idejössz élvezkedni, hogy rád verik..szánalmas.
24/60 A kérdező kommentje:
:DDD na mi van? Gondolom az életben nem húztál meg egy lányt sem.. te vagy a szánalmas. Figyelj, 23:10 most már komolyan menj,mert holnap fáradt leszel köcsög.
2014. ápr. 30. 23:10
26/60 anonim válasza:
Erre verni? Áááá... kisfiúsan gizda hátsók nem indítanak be.
27/60 A kérdező kommentje:
Igazad van,bocs,hogy nem hájas a fenekem,hanem izmos:D De figyelj,nem is mondtam,hogy erre verd. Csupán egy kérdés volt,ez lett belőle.:D Ebből is látszik,hogy az izmos fenekeket nem szeretitek annyira(mármint,azok akik itt szoktak lenni) ,hanem nektek inkáhb az jön be,amelyik szétfolyik az öledben,egészségetekre:D Vagy,ha csupán csak megsértésből mondtátok,akkor nem nagyon sikerült,mert a környezetem csak pozitív visszajelzéseket ad.:))
2014. máj. 1. 08:03
28/60 anonim válasza:
Akkor minek teszed ki közszemlére,ha a környezetedben mindenki téged kufircol meg tapogat? Minek kell itt is pozitív visszajelzés hmm? Látszik,hogy nincs értelmesebb dolog,amivel elfoglald magad. Tanulj,olvass, csinálj hasznosat. Igazad van,nem húztam még meg senkit,mivel nő vagyok. (voltam nővel, de az jobb volt tőled). És még mielőtt irigységgel dobálóznál..alacsony az önbizalmam ugyan,de ebből a képből még én is megállapítom,hogy az én segg.em jobb. Lehet alapból jobb vagy,de ez nem derül ki. De hogy az IQ-d egy 10 évesével egyezik,az ziher. Mellesleg én nem mutogatom magam csak a pasimnak. Másnak semmi köze hozzá,és nekem nem unalmas az életem,hogy itt kísérletezzek. Na, most nyomás majálisozni!
29/60 anonim válasza:
Én nem értem mi a halál bajuk van a válaszolóknak..gondolom irigykednek.
Szerintem szép,sportos.
Ami dicsérendő,elnézve a korosztályátlagot..
18/F
30/60 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,kedves utolsó válaszoló!Én sem értem,hogy mi a bajjuk:D Utolsó elötti! Igen, a te tested biztos százszor szebb az enyémnél,hogy ha itt leállsz veszekedni:D (az az te kezdted) Nem,nem kurogat meg senki,szerintem te vagy egy 10 éves szintjén,ha ilyeneket mondogatsz. Jaa és nem szoktam majálisozni.pussz
2014. máj. 1. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!