Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a fenékről...

Mit gondoltok erről a fenékről? (Kép)

Figyelt kérdés
[link]
2014. ápr. 30. 20:41
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
Na,legalább végre kibújt,hogy milyen is vagy! Mint az alma..kívül fényes,belül rohad..mint a legtöbb veled egykorú. Nem eszek cukrot egyáltalán, kiiktattam az életemből már jó ideje..csak ha érdekel a dolog. És nem mondtam,hogy tökéletes vagyok egy szóval sem. Van egészséges önkritikám,veled ellentétben. Azért irigyellek csak, mert annyira egyszerű vagy,mint egy faék, és az a legnagyobb gondod,hogy mit írnak a valagadról. Ha szerencsés vagy,ez így is marad!
2014. máj. 1. 12:52
 42/60 A kérdező kommentje:
Szerintem itt azt írhatok amit csak akarok,ezért is írtam cinikusan olyanokat csak már kicsit elegem lett abból, hogy állandóan csak fikáznak,üzenetben meg katam egy csomó pozitív választ.:) Örülök neked,hogy egészségesen étkezel. Egy csöppet sem ismersz,akkor kérlek ne ítélkezz, ne csapjanak be azok a szövegek,amiket ide leírtam.;) A látszat csal,kedves válaszoló,nem is ritkán..
2014. máj. 1. 12:59
 43/60 anonim ***** válasza:
51%

Én még mindig nem értem a valaszokat de szórakoztatóak :D

82%-os ha te ennyire megnevelt és jó külsejű nő vagy akkor miért érzel kényszert arra hogy a gyakorin bizonygasd hogy jó a sgged és oldalakon keresztül ócsárold a kérdezőt?

Azon meg miért kell meglepődni hogy ha letámadjatok akkor visszaszól? Ilyen stílusra miért kéne máshogy reagálnia?

És szerintem nem érdemli meg a szidást..a napokban is volt egy kép egy lányról formatlan,husis combokkal és löttyedt fenékkel azt dicsérték mint állat aki leszólta annak 4-en estek neki.

Ezen legalább latszik hogy foglalkoznak vele.

Azért szidjatok hogy nem fogadja el a véleményt ehhez képest ti azt nem fogadjatok el hs valakinek tetszik..:D

2014. máj. 1. 13:01
 44/60 A kérdező kommentje:
Ááá végre egy éppeszű,aki felvázolta a terepet:D köszi:) Amúgy én sem értettem,hogy mit dicsekszik itt magával:D biztos nagyon jól néz ki,ha velem van elfoglalva..:D Lehet,hogy a válaszodból sem szűri le,hogy mi a szitu..mindegy addig is röhögök valamin:D
2014. máj. 1. 13:14
 45/60 anonim ***** válasza:
Nem értem miért kell véleményeken vitatkozni, valakinek ez tetszik valakinek az. Szerintem kisfiús hagymagerezd feneked van, de van akinek meg ez tetszik. Én a nőies nagyobb formás kerek popót szeretem keskeny derékkal. Az meg hogy ne mondjuk rólad semmit úgy hogy nem ismerünk... Elég sokat meg lehet tudni az emberről a reakciói alapján. És te nem tűnsz túl értelmesnek.
2014. máj. 1. 13:16
 46/60 A kérdező kommentje:
Háháhá ez a nevetés jól esett köszi..:D csak centikkel van feljebb a kérdésedre a válasz,de ha nem találod meg elmondom még egyszer..:) Azért így válaszolok,mert ti is letámadtatok..:) Nem fogom magam hagyni:) Amúgy neked kisfiús, a koromhoz képest mindenki azt mondta hogy nagyon izmos a hasam meg az egész testemHidd el hogy nem egy 20 éves lány képeit nézegetted idáig..:) Amúgy unalmasak vagytok már.:)
2014. máj. 1. 13:20
 47/60 anonim ***** válasza:
53%
Én a támadó válaszokra is tudok értelmesen reagálni. Könnyen lehet, hogy azért, mert értelmes vagyok. Na mindegy. Tényleg nem értelek. Ha mindenki szanaszét dicsér milyen önigazolásra van még szükséged? Remélem nem vagy több 15-nél mert akkor szomorú leszek.
2014. máj. 1. 13:30
 48/60 A kérdező kommentje:
Jó neked,szia
2014. máj. 1. 13:32
 49/60 anonim ***** válasza:

Na vita lezárva, az én seggem itt a legjobb xDD (És igen, most kezdett el szakadni a plafon:D)

Am meg nem értem minek itt vitatkozni. A Kérdező véleményt kért, megkapta. Ahogy azt írták már, nem vagyunk egyformák, nem tetszhet mindenkinek ugyanaz. Hála az égnek.:D És különben is egy ilyen eldöntendő kérdés esetében benne van a pakliban, sőt csak az van benne, h lesz a válaszok közt pozitív és negatív is egyaránt.

Az meg h hogyan van fotózva? Nem tök mindegy?! Nyilván mindenki a legelőnyösebb szögből fényképei magát.

A kritikákra mindenki reagál valahogy. Igaz az már más kérdés h hogyan, de mindegy. Ha ő így reagált rá, akkor ezt kell elfogadni. Nem biztos h bunkó is, csak azért mert ilyen formán védi meg magát....

Am én sem nevezném izmosnak a fenekedet, inkább csak átlagosnak...Tény h nem löttyedt, és van formája is.

Na most biztos megfogom kapni, h még én sem láttam jó női feneket,( igaz azt hozzáteszem h lány vagyok, és nem a nők seggét szoktam bámulni, de ha valami szép egy nőn akkor azt megnézem és jelentem h leszbi sem vagyok),vagy h jól benyaltam magam a Kérdezőnek,(aminek tényleg marha sok értelme lenne, úgy h valószínűleg itt "beszéltem" vele először és utoljára) vagy h én is ilyen értelmes p*csa vagyok mint a Kérdező! xD

Na ez jó hosszúra sikerült...bocsi érte.

(Am meg nekem is van ilyesmi bugyim :D)

2014. máj. 1. 14:15
 50/60 A kérdező kommentje:
:D az válasz..:D Kösz amúgy,ja és nem vagyok p*csa, érdekes hogy mindenki ezt szűrte le ebből. Csak azért mondtam,hogy tinip*csa vagyok,mert nem egyszer említették itt,hogy az vagyok:D Meg azért,hogy vége legyen ennek az értelmetlen "vitának":D
2014. máj. 1. 14:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!