Én még mindig nem értem a valaszokat de szórakoztatóak :D
82%-os ha te ennyire megnevelt és jó külsejű nő vagy akkor miért érzel kényszert arra hogy a gyakorin bizonygasd hogy jó a sgged és oldalakon keresztül ócsárold a kérdezőt?
Azon meg miért kell meglepődni hogy ha letámadjatok akkor visszaszól? Ilyen stílusra miért kéne máshogy reagálnia?
És szerintem nem érdemli meg a szidást..a napokban is volt egy kép egy lányról formatlan,husis combokkal és löttyedt fenékkel azt dicsérték mint állat aki leszólta annak 4-en estek neki.
Ezen legalább latszik hogy foglalkoznak vele.
Azért szidjatok hogy nem fogadja el a véleményt ehhez képest ti azt nem fogadjatok el hs valakinek tetszik..:D
Na vita lezárva, az én seggem itt a legjobb xDD (És igen, most kezdett el szakadni a plafon:D)
Am meg nem értem minek itt vitatkozni. A Kérdező véleményt kért, megkapta. Ahogy azt írták már, nem vagyunk egyformák, nem tetszhet mindenkinek ugyanaz. Hála az égnek.:D És különben is egy ilyen eldöntendő kérdés esetében benne van a pakliban, sőt csak az van benne, h lesz a válaszok közt pozitív és negatív is egyaránt.
Az meg h hogyan van fotózva? Nem tök mindegy?! Nyilván mindenki a legelőnyösebb szögből fényképei magát.
A kritikákra mindenki reagál valahogy. Igaz az már más kérdés h hogyan, de mindegy. Ha ő így reagált rá, akkor ezt kell elfogadni. Nem biztos h bunkó is, csak azért mert ilyen formán védi meg magát....
Am én sem nevezném izmosnak a fenekedet, inkább csak átlagosnak...Tény h nem löttyedt, és van formája is.
Na most biztos megfogom kapni, h még én sem láttam jó női feneket,( igaz azt hozzáteszem h lány vagyok, és nem a nők seggét szoktam bámulni, de ha valami szép egy nőn akkor azt megnézem és jelentem h leszbi sem vagyok),vagy h jól benyaltam magam a Kérdezőnek,(aminek tényleg marha sok értelme lenne, úgy h valószínűleg itt "beszéltem" vele először és utoljára) vagy h én is ilyen értelmes p*csa vagyok mint a Kérdező! xD
Na ez jó hosszúra sikerült...bocsi érte.
(Am meg nekem is van ilyesmi bugyim :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!