Nincs jo alakom. Vekonyabb akarok lenni es csinos sem vagyok. Sokszor nem erzem jol magamat emiatt a barataim kozt mert ok vekonyabbak stb. Persze nem mindegyikuk. Van valaki aki hasonlo helyzetben volt es valahogy sikerult kikeverednie ebbol?
14/ L
Egyaltalan nem vagyok kover, a felsotestem vekony a labaimon van zsir. Ott sem olyan nagyon sok de engem eszmeletlenul zavar es egyszeruen csunyanak erzem magam.... van egy olyan erzesem, hogy ha mar nincs jo alakom legalabb legyek csinos(oltozkodesre ertem.) Mert lattam mar vonzo kulonosen csinos noket is. Neha viszont csinosnak erzem magam, de olyan hamar 'osszeomlok'. VAGY forditva. Ha mar n vagyok kulonosen csinos legalabb lenne jo alakom. De nincs. Ha futnek, vagxis inkabb kocogni jarnek es kevesebbet ennek jobb alakom lenne es vekony lennek ugye? Legyszi irjatok. Sokszor annyira senkinek erzem magam pedig ezerszer a fejembe vertek h "nem a kulso szamit"...... elore is koszi
Hát igen, a legtöbb lány/nő várja hogy jó alakja legyen miközbe semmit nem tesz érte... elég fura ez számomra.
Minden nap torna, rendszeres sport és edzés. Akkor jól fogsz kinézni pár hónap múlva már. Persze az étrendednek is rendben kell lennie.
kezdj el sportolni csapatban bármit, amihez kedved van. azért is, mert akkor jó lesz az alakod, de első sorban azért, mert akkor nem éreznéd magad senkinek, helyre tenné az önbizalmad
ugyanilyen érzéseim voltk magammal szemben a te korodban, de csak később (20 évesen) eszméltem rá erre, hogy a sport mindent helyre rak. fogadd meg az öreglány tanácsát :D
Vigyázz a fogyással!
Veszélyes lehet...nekem is így kezdődött, és anorexia lett belőle!!
Kezd el tornázni és lehet, hogy segítene egy pszihológus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!