Nincs mellem semmi..totál deszka vagyok. 1x már vágtam az ereimet is emiatt. Tudom hiba volt. Nagy hiba. Többször nem is tettem.
A pushup semmit se segít. SEMMIT. Mások nem kritizálnak csak picit. De nem is az érdekel. ÉN nem tudom magam így elfogadni. Tudom ez hülyeség, de undorítónak tartom ha egy lánynak semmi melle.
Ez --> [link] számomra kiba*zott nagy mellnek számít. Ennyi elég lenne. De semmi. Mensim nem jött meg. Fehérfolyásom se. A korom kicsit sokkoló lesz. Tudom hogy még ELVILEG nő de nem fog. Minden kívánságom az lenne hogy legyen egy kicsi mellem de semmi.:'((((
Ne keseredj el, de komolyan. Úgy 16 éves koromig tényleg semmi mellem nem volt, aztán 1,5 év alatt megnőtt, most már 75C.
Őszintén szólva amúgy engem eleinte zavart, mert mindig kis melleim volták, és már pont beletörődtem akkor. :D
Fog nőni! Főleg ha majd megjön, meg minden.
2014. ápr. 26. 13:47
12/15 A kérdező kommentje:
köszi:)
2014. máj. 1. 10:43
13/15 anonim válasza:
Akinek meg nagy melle van, az meg azt nem tudja elfogadni. :-)
2014. máj. 16. 19:03
14/15 anonim válasza:
Szia, lehet, hogy keson irok, es mar nem aktualis a tema, de velem is ugyanez tortent/tortenik. Hamarosan betoltom a 16-ot es meg minsig nincsen semmi mellem. Szo szerint. Ahogy mondom. Egy pasinak nagyobb melle van nalam, de most komolyan. Lehet, hogy azota mar novekedesbe kezdett a tied, miota kiirtad a kerdest, de ha nem, akkor megnyugtatlak, hogy ugyanabban a cipoben jarunk. Azt mondjak 20-23eves korunkig fejlodunk. Remelem nekunk is sikerul, ha nem is nagy, de legalabb minimalis mellekre szert tenni.:) najo ez eleg furan hangozhatott..xd Szoval annyi a lenyeg, hogy en megertelek, es ha aktualis meg a gondod, akkor szivesen beszelgetnek veled ezekrol. Es nyugi, nem egy 40eves foszer vagyok:D
2015. júl. 30. 04:56
15/15 anonim válasza:
Szia! Neharagudj hogy így 10 év múlva zavarlak de ugyan ezzel a problémával küzdök. Végül megnőtt a melled? Lehet hogy ezt már nem fogod látni de ha mégis örülnék ha még lenne nekem is reményem mert iszonyat zavar hogy egész életembe talán nem is lesz mellem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!