Miért nincs mellem?
Nemtudom, hogy jó helyre írtam-e de mindegy.
16 éves vagyok és anniyra nincs mellem. Az egész családban minden nőnek függetlenük, hogy kövér vagy vékony akkora mellei vannak mint egy kosárlbadának. Nekem semmi. Olyan az egész mit egy ovodás kislánynak. Nem vagyok se kövér sem vékony. Még a 5.-eseknek is nagyobb van. Miért van ez??? Nem is diétázok, fogyókúrázok.
Ez van! Fogd fel úgy, hogy "apádra ütöttél"! Nem gúnyolódásból írom, én is így jártam.
Az öröklés bonyolult dolog. Semmi sem garantálja, hogy attól még, hogy a családban mindenki nagymellű, neked is annak kell lenned.
Az is lehet, hogy ezen a területen későn érő vagy. 18-19 éves korig is simán nőhet.
Mekkora mellei vannak egy kosárlabdának? :)
Egyébként meg gondolj arra, hogy a kisebb az kényelmesebb és a pasiknak tetszik a az is! És nem mellllékes az sem, hogy még van ideje nőni!
És miért is baj neked hogy kicsi a melled? Ugyan mivel tud többet egy nagy mell?
Nekem is kicsi... felnőtt vagyok már, de mindig is kicsi volt. Eszembe sem jutott hogy ezen gondolkodjak. A pasiknak ugyanúgy bejön ez is mint a nagy. Amúgy meg 21 éves korodig még növésben vagy.
Nem egy kosarasnak hanem egy kosárlabdának:D
Ám semmi bajom sem lenne ha kicsi melleim lennének, de nekem NINCS MELLEM nagyond durva!! kb. ilyen
még szerintem ennél is kisebb, de azért szebb mint az ővé.
Ennyivel is lehet valaki sikeres és szexi!
De még tényleg nőhet! Nem kell rögtön elkeseredni.
16 évesen nekem sem volt semmi, és most is csak egy hajszálnyival nagyobb, de semmiben nem akadályoz. Szexi vagyok így is, és a párom is oda meg vissza van értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!