14 vagyok, de nem nézek ki annyinak. Ennek több oka is van: nincs mellem, nem szedem a szemöldököm stb. Mit tegyek, h pár hét alatt többnek nézzek k?
miért akarsz többnek kinézni?
14 évesen ez teljesen normális és javaslom, hogy alapozót meg púdert ne használj mert a bőrőd fogja bánni később de pl szemspirál meg szemceruza esetleg szemhéjfesték ezek dobnak egy kicsit a korodon de púder meg alapozót semmiféleképpen ne rakj fel ha védeni akarod a bőrőd
Ha a vonásaid kislányosak, a sminktől nem fogsz idősebbnek kinézni, maximum felnőttnek tűnni akaró kislánynak.
Tapasztalatból mondom.
18 vagyok, de arcra kb 14-15 évesnek nézeki ki. Hiába nőies az alakom, mindenki gyereknek néz.
Próbálj meg nőiesebben öltözködni (ezalatt nem a tűsarkút és az extra mini szoknyát értem).
Frizurák közül a kontyot ajánlanám, bár rajtam még az sem segített. xD :P
Menj el kozmetikushoz és szedesd ki a szemöldököt, aztán fodrászhoz és csináltass egy korodhoz illő frizurát (linkelnék képet, de nem tudom mekkora a hajad és mennyit vagy hajlandó abból kivágatni.)
Sminknek ne használj sokat, csak szempillaspirál, szemceruza (bár nem muszáj) és szájfény. A szemhéjfestéket vagy minekhívják inkább különleges alkalmakra hanyagold szerintem, nem egy 14 éves lánynak való.
Öltözködés az attól függ, hogy milyen a stílusod. Ha megmondod ezt is linkelek képeket.
A melleid miatt ne aggódj, majd megnő.
Az alakod az milyen? Ha túlsúlyos vagy picit sportolj, de csak addig, hogy normális alakod legyen, nem szép a csont és bőr.
A hajadat néha vasald ki, göndörítsd be, kösd fel copfba, csinálj kontyot, vagy oldalra kösd / fond. :)
15/L
fekete szemceruza+szempillaspirál+korrektor (ha zsíros a bőröd esetleg púder)
szemöldökszedés kozmetikusnál kb. 400 Ft
csőfarmer az szerintem jó :) maximum a felsőruhát, amit variálni tudsz. Ne mindig melegítőfelső legyen rajtad, vegyél pl. kardigánt. Vagy valamilyen szép blúzt, egyszínű pólót.
Cipőből nem kell magassarkú, de a pár centis telitalpú belefér, ha tetszik, és tudsz is benne menni. :) (bár ettől nem fogsz többnek kinézni)
Magas szárú sportcipő szerintem jó (attól függ mennyit szánsz rá)
írd meg, szívesen segítek !:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!