Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nincs mellem! Mit tegyek? :c

Edinnye19990601 kérdése:

Nincs mellem! Mit tegyek? :c

Figyelt kérdés
Sziasztok!14 éves vagyok és s emmi mellem nincs,menszeszem sincs meg...persze osztálytársaimnak megvan és a melleik már akkorák mint egy 20 évesnek és tiszta vékonyak...Énis vékony vagyok...mit csináljak?nővérem szerint genetika..csak nagyon zavar már..és már csúfólnak is...eléggé elegem van..segítsetek!!

2013. ápr. 29. 20:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Úgyse tehetsz semmit, nem rajtad múlik.

Viszont ha esetleg vékonyabb vagy a kelleténél (írj centit és kilót!), az akadályozhatja a nővé érésedet.

2013. ápr. 29. 21:05
 2/7 acelsziv ***** válasza:
100%
Ne aggódj. Volt már pár ilyen kérdés. Egyszerűen később érsz, mint a többiek. Ez nem baj. Van egy csajsz, akinek 18 évesen jött meg először.
2013. ápr. 29. 21:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, sok lány van ezzel így. Pláne ennyi idősen. későn érő típus vagy, ami sokszor még jó is lehet. Tudod mit megadnának az osztálytársaid, és a legtöbb nő is azért, hogy ne kelljen a menzesszel bajlódni? :D

Én 20 éves leszek, és kb. most mondom azt, hogy már elfogadható méretűek a melleim (75-80 B-C). És valóban genetika és a hormonok. Lehet, hogy segít rajt, ha majd megjön, de lehet, hogy nem.

Anyukámnak egész addig míg terhes nem lett 0 melle volt, most pedig 90C-s. Szóval ne keseredj el :)

És még valami, de ezt még pár évig felejtsd el!!

Nekem azóta kezdtek nőni (minimálisan), mióta fogamzásgátlót szedek. Kb. 2 év alatt nőt egy melltartóméretet. De ezért ne kezdj el bogyókat szedni, sem most, sem máskor.

Hidd el, fejlődni fogsz :) Addig pedig egy jó melltartó csodákra képes..Komolyan :)

2013. ápr. 29. 21:27
 4/7 anonim ***** válasza:
A nővérednek igaza van!!! Genetikai adottság a mell mérete, és egyébként 20-21 éves korodig még nőhetnek a melleid! A menstruációdnak 16 éves korodig kell megjönnie. Aki pedig csúfol olyan dolog miatt, amiről nem tehetsz, azzal agyilag nagyon nagy bajok vannak! Ne foglalkozz velük! Egyébként egy korábban érő lány, semmivel sem értékesebb, mint egy később fejlődő!!!
2013. ápr. 30. 08:15
 5/7 pinkpancser ***** válasza:

Mit tegyél? Várj!

Aztán 10-15 év múlva örülj, hogy Neked még mindig felfelé nézelődik. Akik cikiznek most, azoknak meg elkezd lógni...

2013. ápr. 30. 15:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem 19 évesen lett A-sból B-s kosárméretem.
2013. ápr. 30. 15:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat:) 49 kg és kb.165cm vagyok..:)Még jöhetnek válaszok,tapasztalatok:)
2013. ápr. 30. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!