Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nincs mellem? (FONTOS! )

Miért nincs mellem? (FONTOS! )

Figyelt kérdés

Nincs mellem semmi..totál deszka vagyok. 1x már vágtam az ereimet is emiatt. Tudom hiba volt. Nagy hiba. Többször nem is tettem.

A pushup semmit se segít. SEMMIT. Mások nem kritizálnak csak picit. De nem is az érdekel. ÉN nem tudom magam így elfogadni. Tudom ez hülyeség, de undorítónak tartom ha egy lánynak semmi melle.

Ez --> [link] számomra kiba*zott nagy mellnek számít. Ennyi elég lenne. De semmi. Mensim nem jött meg. Fehérfolyásom se. A korom kicsit sokkoló lesz. Tudom hogy még ELVILEG nő de nem fog. Minden kívánságom az lenne hogy legyen egy kicsi mellem de semmi.:'((((

14/L

2014. ápr. 24. 21:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sincs sok...70 a...és én 5 évvel idősebb vagyok...

ez genetika kérdése, te ezt örökölted...

Majd ha idősebb leszel rájössz, hogy vannak ennél sokkal fontosabb dolgok is, de emlékszemmennyire megnehezítette a kamasz éveimet...hajts rá az önbizalom/kisugárzás dologra, én se töltöttem "zárdában" a kamaszkoromat, hiába nem volt mellem: volt önbizalmam, elveim, stílusom és ízlésem...ezek pótolták a hiányosságaimat...:D

Amúgy 25 éves korodig még nőhet :)

2014. ápr. 24. 21:18
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Elöl deszka hátul léc voltam én is egészen kb 20 éves koromig. Elég magas vagyok, 178 cm, úgyhogy valószínű emiatt voltam vékonyabb a kelleténél nagyon sokáig. De aztán elkezdtem nőiesedni. Kikerekedett a csípőm, az addigi 70AA-s mellem (a sima 70A nagy volt) is nőtt valamit, kb B kosárra. És ismétlem, mindez kb 20 évesen. 14 évesen éppen olyan voltam, mint te. És még jópár évig. Amit kaptam negatív megjegyzést, azt is csak lányoktól, a fiúk sosem bántottak. Persze nekem is nulla önbizalmam volt, de ez is kialakult a testrészeimmel együtt.

Viszont az, amit írsz, hogy ez téged milyen szinten megvisel, egyáltalán nem normális. Engem is bántott, de eszembe nem jutott volna eret vágni miatta. Neked más problémád is van, amivel szakemberhez kellene fordulnod, mert ha emiatt eret vágsz, mi lesz később, amikor valós problémákkal találod szemben magad? Kérj segítséget...

2014. ápr. 24. 21:24
 3/15 anonim ***** válasza:
Ha még nem menstruálsz, akkor lehet hogy későn érő típus vagy. Addig biztosan változhat, de akár utána is.
2014. ápr. 24. 22:03
 4/15 anonim ***** válasza:
Ha ez megnyugtat, ennyi idősen olyan szintig nem volt nekem se mellem, hogy szilveszteri buliba még a push-up meltartómat is kitömködtem vattával :D Elég vicces így visszagondolva. De utána sem volt valami nagy mellem, én is olyasmi alkat vgyok, mint az előttem szóló: 180 cm, vékony. 22-23 éves korom körül kezdtem én is nőiesebb lenni, ez így természetes. Most hordok 75 B-s melltartót 28 évesen, ez nekem már a végleges méret valószínűleg. 14 éves vagy, normális, hogy még fejletlen vagy. Most lesz átalakulóban a tested. Nem nő vagy még, hanem szinte gyerek. Ahogy az előttem szóló is írta, ő is, én is 20-23 éves korunk körül kezdtünk el nőiesedni. Addig lesz egy lány ugyanis nő. Egyébként megnyugtatlak, hogy amikor 65-70 A méretem volt, akkor sem volt gond azzal, hogy emiatt ne tetszettem volna egy pasinak. És amikor lekerült rólam a melltartó, akkor sem panaszkodott egyik sem, sőt volt, aki azt mondta, gyönyörűek :) Nen aggódj.
2014. ápr. 24. 22:05
 5/15 anonim ***** válasza:
52%

Mivel a mellnövekedés leginkább akkor indul be amikor menstruálni kezdesz, gondolom ezért nincs még semmi melled. De ez változni fog. Egyél rendesen, sportolj, szedj multivitamint, 14 évesen teljesen mindegy mekkora a melled, később meg úgyis nagyobb lesz.

Egyébként meg ha ésszel belegondolsz, minek a nagy mell? Az csak egy testrész, nem leszel se szebb se jobb tőle ha nagyobb lesz. Nem ettől fogsz jobban tetszeni a pasiknak sem... szóval emiatt felesleges depizni, de még gondolkodni is felesleges ezen.

2014. ápr. 24. 22:20
 6/15 anonim ***** válasza:
52%
Hello!a Mellnövekedès kezdete a mensi(menstruáció) 1. Megjöttèvel indul be.Nos mivel ilyen tèren dolgozok,ilyen nincs,hogy egy lánynak ne legyen melle..!Csak eggyszerüen kèsõn èrsz,ami nembaj,különben is 14 èvesen mikor mèg a mensid sem jött megmègis mit vársz?:O,ès bocsánat hogy megkèrdezem,de a családodba nemtörtènt valami krízis szerü dolog?(pl:korán elwwnt szülõ)..?
2014. ápr. 24. 22:32
 7/15 anonim ***** válasza:

akkor gyúrj fenékre! :)

am csak azt tudom javasolni, hogy fogadd el magad, bármennyire is nehéz. ebbe a testbe születtél, ebben kell jól érezned magad. nincs más megoldás.

2014. ápr. 24. 22:37
 8/15 anonim ***** válasza:
Későn érő vagy. Én meg még később "érő". 30 évesen se nőttem még bele az A-s melltartókba. :)
2014. ápr. 25. 10:20
 9/15 A kérdező kommentje:
annyira nagyon szépen köszönöm ezt a sok megértő és bíztató választ. köszönöm szépen:)
2014. ápr. 25. 20:22
 10/15 anonim ***** válasza:
35%
Szia Lecci Ismerkedjünk ezek alapján tetszel :)
2014. ápr. 25. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!