11/21 anonim válasza:
Utolsó, nekem is tetszik a képen a szeplős lány :)
Lány vagyok és nem bánnám ha lennének szeplőim :)
12/21 anonim válasza:
nekem is van.Bár halványabb és bent nem is látni őket kicsit se :) szerintem aranyos.Nem kell, hogy csúnya legyen.SOknak tetszik :)
13/21 anonim válasza:
Szerintem a szeplő nagyon jó(persze azért nem olyan sok) legalább aki szeplős kitűnik egy kicsit a sok átlagos ember közül:)
14/21 anonim válasza:
Szerintem nagyon aranyos és szép a lány a képen, de nekem tetszenek a szeplők. Mindig is szerettem volna szeplőket...
15/21 anonim válasza:
baromi különleges, én úgy szeretnék szeplős lenni:( Szp!(számomra)
17/21 anonim válasza:
Valahogy nekem mindig nagyon tetszettek az ilyen lányok... gyakran azért vagyok a napon hátha ilyen szeplőim lesznek:D Sztem emberfüggő h kinek tetszik, de szerintem gyönyörűű és különleges, ne akard eltüntetni.
18/21 anonim válasza:
szerintem nem csúnya. a pattanásosság 1000x rosszab!!!!!! néha még az alapozó se tünteti el.. sőt:S fhuuu nagyon rossz ne akarj inkább pattanásos lenni
19/21 anonim válasza:
nem is tudom elképzelni miért nem tetszik valakinek a szeplő:) én lányon, fiún is imádom, szerintem nagyon szép! világ életemben szerettem volna szeplőket (ehelyett csak pár anyajegy van az arcomon:))
20/21 anonim válasza:
Szeritem is nagyon édes dolog a szeplő! Bár nekem lenne egy kicsival több. Nekem csak nyáron jön ki néhány az orromon:P Szerintem ne zavarjon mert nem csúnya, nekem bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!