Mitől lesz valaki gót? Hogyan öltözik? Nem sok mindent tudok róluk, így bárki bármit tud, az írjon!
Attól lesz valaki Goth, hogy az élet azzá teszi. Azt veszünk fel amit akarunk, csak éppenséggel ma már mindenki csak divat Goth akar lenni, de ez nem egy stílus amit 2 hónap után leváltasz, mert megunsz vagy akármi.
Ha gyûlölöd a világot és minden reggel érzed, hogy meg kell innod egy kávét és elszívni egy cigit, hogy tùléld, akkor Goth vagy.
De ha csak feketébe akarsz öltözni mert az "menô", akkor csak egy retardált konformista.
Szia! Tudom nem mai a kérdés, de most találtam rá, és szertném kfejteni saját véleményem. (29F). Egyetértek előttem szólóval, de szerintem nem kel Ennyire radikálisan venni. Tehát nekem elég a kávé mert nembdohányzok :D de tény.kávé=erő elviselni a napot. Én nem a világot gyűlölöm hanem azokat az embereket akik feladják magukat a társadalmi normák kedvéért... Akik ugy néznek ki mintha futószalagon jönnének, elnyomják a velük született egyediségét azért hogy ne lógjanak ki, mert félnek tőle. Birkák akik arra mennek amerre terelik őket. Ez nemcsak külsőre vonatkozik, belsőre is. Az a trendi ha bunkó vagy és paraszt? Akkor azok lesznek. Na én aaz ilyen embert nézem le, ők minket.
Öltözködés: Szerintem a gót tilus a rocker kultura legelegánsabb szubkulturája ezért is közel áll hozzám. Nálam igy néz ki: Bakancs, fekete gyakorló, fekete póló (nem feliratos bandás mintás) vagy fekete ing (imádom a fűzős ingeket de férfi fűzősninget nem birok felhajtani), fűzős karvédő, 2 nyaklánc, egy gót keresztes (számomra az okkultizmust szimbolizálja ami érdekel) és lila pengető ( giározok és a lila megtöri a matt feketét pont annyira amennyire kell) fekete katonai sapka, ésbokáig erő szövet kabát láncokkal, csatokkal. Azt hiszem Ennyi. Telorol irtam bocs hibákér :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!