Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerinted szépséggel sok...

Szerinted szépséggel sok mindent el lehet érni?

Figyelt kérdés
Könnyebb szerinted érvényesülni, ha valaki feltűnően szép arcú, csinos?
2014. jan. 18. 13:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen,sokkal könnyebb,bárki bármit mond.Aki csúnya pl. az lehet akármilyen értelmes,az akkor is csúnya és így egy ilyen embernek nemcsak pártalálás de a barátkozás is sokkal nehezebb.Gondolj bele,te sem szívesen barátkozol egy olyan emberrel aki tényleg bűnronda.Ha a külsőd jó az eltompítja azt,hogy esetleg nem vagy olyan okos,de fordítva ez nem így van.
2014. jan. 18. 13:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Én inkább azt látom, hogy az igényesség többet számít. Maga a kinézet egy adottság. Azin nem tudsz változtani. Viszont ha igényes vagy akkor sokat tehetsz magadért. Lehet valaki ronda, de ha igényes és csinosa öltözködik, sminkeli magát, az nagyon sokat dob rajta. Míg valakinek hiába van szép arca, ha zsíros hajjal megy dolgozni és petyhüdt a teste, és nem mossa a ruháit nem fogsz vele szívesen beszélgetni.
2014. jan. 18. 14:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Azért vitatnám, amit az első mond. Sokszor hátrány is lehet a dolog, persze vannak előnyei is, és van, aki ezt ki is használja.

Egészséges önbizalommal rendelkezek, tisztában vagyok vele, hogy csinos nő vagyok és sok férfinak tetszem. Ha kedves vagyok, akkor "flörtölök mindenkivel", egy "ostoba riba**" vagyok. Ha ezt elkerülöm, akkor "beképzelt, frigid qrva". Ha szép vagy, elég sokan elvből feltételezik, hogy bizonyára buta vagy. Aztán ha kiderül, hogy diplomás vagyok, doktori címem van és több nyelven is beszélek, akkor biztos végigsz**tam az egyetemet és csak azért van. Ha bárhol sikert érek el, biztos azt sem az eszemmel értem el. Ez elég bosszantó tud lenni egy idő után azért.

A férfiak kedveskedése is ki tudja csapni a biztosítékot, ha meghívnak egy italra és visszautasítod, akkor is te leszel a szemét, meg hát nincs a kezeden gyűrű se...

Persze jól esik az embernek, ha a boltban mosolyogva köszönnek és a szebb barackokat teszik a zacskóba, és örülök, hogy nem vagyok csúnya sok ember szerint, mert akkor meg az lenne a bajom persze. Jó, hogy a párom több év után is dögösnek és gyönyörűnek tart.

Alapvetően pedig azért értelmetlen a kérdés, mert a szépség relatív. Valaki akkor is szépnek fog tartani, ha mások nem, és ha ez éppen úgy jön ki, akkor is kihasználhatod a helyzetet, ha a többség szerint meg bűnronda vagy. Szerintem mindez azért erősen szituációfüggő. Meg persze az ember erkölcsi érzéke is számít.

2014. jan. 18. 14:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Kettős a dolog.

Az emberek jobban figyelnek olyanra aki csinos,viszont ha az ember csinosabb akkor sokan kapásból megbélyegzik azzal,hogy mindent a külsejével akar elérni,ezt azzal sem mossa le magáról,ha minden nap tanul,emellett könnyedén kijelentik,hogy felszínes,még akkor is ha nem nézi a másik külsejét.Könnyebben megjegyzik az embert,és ez nem minden esetben jó,arról nem is beszélve,hogy sokan a csinos külsőt az ostobasággal párosítják,mintha valaki nem lehetne okos,csak mert csinosabb az arca és/vagy jó az alakja, így nem hiszem,hogy annyival könnyebb.

2014. jan. 18. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!