Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A Józsefvárosi piacon 15000...

Booo96 kérdése:

A Józsefvárosi piacon 15000 Ft-ért mennyi mindent tudok venni?

Figyelt kérdés

Farmernadrágokra, csizmára, felsőkre stb.-re gondoltam. Tehát csak ruházati termékeket vásárolnék.

Aki jártasabb a Józsefvároson az ha megtenné hogy ír néhány összeget azt nagyon megköszönném

2013. szept. 6. 21:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát egy csizmát egy farmert és egy felsőt tuti, a többi sok mindentől függ. Ha nem lényeg hogy divatos holmikat vegyél akkor akár több mindent is. De mint mindenhol, a divatosabb daraboknak elkérik az árát. Ha nem nagy tételben vásárolsz, kb olyan árak vannak mint a kínaikban, ami miatt megéri kimenni az a választék.
2013. szept. 6. 21:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Összeg elég változó, de ha tudsz alkudni akkor elég sok mindent ;)
2013. szept. 7. 21:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Tehát akkor vidékről megéri fel menni vásárolni?
2013. szept. 8. 09:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha csak egy-egy darabot veszel akkor nem. Ugyan olyan árban vannak mint a kínaiak. Jobb farmer-5-6 ezer, csizma szintén 5-6-7. Én múlt héten voltam, vettem egy átmeneti kabátot, egy bakancsot, 2 tunikát és egy leggingset, és 21 ezret költöttem.
2013. szept. 8. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!