Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Elköltözöm, és nem vihetek...

Elköltözöm, és nem vihetek mindent (? )

Figyelt kérdés

Eddig koliban laktam, ha minden jól megy hamarosan a barátomhoz költözöm.

Koliban eléggé gyüjtögetö életmódot folytattam, így most van 9 samponom, 3 tusim, és jóégtudja mennyi ajakápolóm. Mivel az egy szobás albérleten még a lakótársával is osztozni kell, valamint csak egy böröndöt és a laptoptáskát vihetem, nagyon át kell gondolnom, mit pakolok be.

Helyünk ugyanúgy nincs, tehát esélytelen volna felsorakoztatni a gyüjteményem valahová.

Miböl mennyit lenne érdemes magammal vinni?

2014. ápr. 18. 22:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Hű, de komoly kérdés! Most tényleg egy szatyornyi vackon lamentálsz?

Dobd be a közösbe, és rögtön nem fog fájni az új "lakótársaidnak", hogy túl sok a cuccod, ha ők is használhatják, s így egy darabig nem is kell venniük ilyesmit!

(Egyébként baromi egészséges ám, ha egy pár + egy harmadik él egy garzonban.)

2014. ápr. 18. 23:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez egy szatyor...nem értem a problémád, komolyan..

És összeköltözés így? 1 hét után gyűlölni fogod a helyzetet, de lehet még így is sokat mondtam.

2014. ápr. 21. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!