Hogy lehet olyan fenekem mit osztálytársamnak? TÖBBI LENT!
Figyelt kérdés
Sziasztok nem vagyok csontváz se dagadt de a fenekem kicsi és lapos osztálytársam viszont véknyabb mint én és nagy a feneke és énis ilyet szeretnék mint az övé neki még a combja se vastag pedik,mi lehet a titka hogy csinálja 1 éve még neki se volt ilyen szóval ő tesz érte valamit de mit légyszi adjatok valami tippet hogy lehet nagy kerek fenekem mint neki2014. ápr. 16. 15:52
1/12 A kérdező kommentje:
19\L ezt lefelejtettem bocsi
2014. ápr. 16. 15:53
2/12 anonim válasza:
mondjuk rendszeresen mozog és végez comb és farizomra ható gyakorlatokat...
3/12 anonim válasza:
Először azt hittem, hogy max. 13 éves vagy...
5/12 A kérdező kommentje:
De ezaz hogynem árulja el
2014. ápr. 16. 16:52
6/12 anonim válasza:
Olyan feneked sose lesz mert mindenkinek más az alkata..
Amúgy nem tudom mi rohadt nehéz azon kitalálni hogy sportol és rendesen eszik.
7/12 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=8z_cP0TmQjI
Én főleg ezt a két videót szoktam végigcsinálni, immáron 2 hónapja heti 4-5* és már most nagyon látszik az eredménye. Mondjuk tény hogy elég melós, és időbe telik, de azt a napi 1-2 órát bőven megéri.
Fontos, hogy szerezz be lábsúlyokat, mert izomtömeget növelni csak nagy súlyokkal lehet és ugyebár nem szálkásítani, hanem növelni szeretnél.
8/12 anonim válasza:
Ne írj mar hülyeségeket utolsó.
Naponta edzés labsúllyal? Ez felesleges és sokkal kevésbé hasznos mint heti 1-2 rendes edzés valódi súllyal.
Kezdő szinten elmegy de nagy eredmény nem lesz tőle..
10/12 anonim válasza:
vannak ilyen fenékformáló gyakorlatok. nézz utána hogyan kell, meg nézz étrendet! Izmot kell felszedned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!