Szerintetek jól nézem ki?
"Letagadhatnál -10 évet."
-haha, ez jó volt :D, kár, h ő nem érti :SS
Szép vagy, magáról a kérdésről nem nyilatkoznék, mert előttem már leírták.
Azt viszont javaslom neked, hogy ne sminkeld magad, ennyire legalábbis semmiképp.
Volt osztálytársaim akik már 13-14 éves koruktól napi szinten sminkeltek most 10 évvel később borzalmasan néznek ki smink nélkül.
Én nagyon ritkán, alapozót nem is használtam, legfeljebb korrektort, ha sminkeltem, akkor az is szolid volt, nem tettem tönkre a bőrömet. Most 25 évesen büszke vagyok arra, hogy milyen szép, selymes, puha az arcom és még mindig elkérik a személyimet néha.. Ha sminkelek, akkor is.
A párom exe is már jó 10 éve sminkeli magát, ráadásul ő nagyon erősen a sok táncos fellépése miatt, és mára ráncos. Úgy néz ki, mint egy jól karbantartott 35 éves nő, pedig még csak 25.
Szóval gondold meg, hogy mit csinálsz.
"Én nem vagyok megelégedve magammal, sőt..."
Én sem vagy veled megelégedve, de nem a kinézeteddel mert azt pont le**arom, de agyilag, hát az iq-d az euler-féle szám és a pi közé esik. Csak így tovább! (ha nem fogtad volna föl lehülyéztelek, mert az is vagy)
Szerintem jó vagy így. A hajad nagyon szép, ne vágasd le semmiképp :)
Sminkből szerintem elég csak kevés, szóval a szemedet kihúzni és egy kis szájfény vagy még az se. Nem kell a vakolat, csak szolidan!
7/10
A szobád nagyon furi :// ilyen hercegnős vagy nem tudom :/
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!