Szerintetek jól nézem ki?
2014. ápr. 10. 22:47
1/19 anonim válasza:
Szerintem csinos vagy, és nem értem miért nem vagy megelégedve magaddal :)
Bár szerintem kinézel olyan 17 évesnek.
3/19 A kérdező kommentje:
egyszerűen nem tetszik semmi magamon :/ de köszönöm nektek.
Többiek?
2014. ápr. 10. 22:55
4/19 anonim válasza:
Igen, csak tanulj meg ragozni! A néz nem ikes ige, szóval nézek lesz az a nézem.
6/19 anonim válasza:
Elég szomorú hogy 21-nek nézel ki 14 évesen.
7/19 anonim válasza:
Igazán nem vagyok maradi, de nem értem,miért kell egy 14 éves kislánynak így sminkelnie. A hajad is festett? Bőven ráérsz ezekre 2-3 év múlva, nem maradsz le semmiről. Amúgy nem nézel ki rosszul, mondjuk sokkal idősebbnek tűnsz a korodnál.
8/19 anonim válasza:
Nem úgy nézel ki mint aki 14 éves....
10/19 anonim válasza:
Tipikus ego novelo kerdes, egy unatkozo tizenevestol. Eleg szegyenleten, hogy mar most 2 kilo vakolattal pozoltsz. Mar ha valoban te vagy a kepen, illetve annyi vagy, amennyinek beallitod magad. Itt ugyanis mindent illik helyen kezelni.
10/2
Nyugodtan pontozzatok le, az is csak engem igazol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!