Mit gondoltok Éviről? Jó nő? Szép, csinos, átlagos, csúnya?
2014. ápr. 9. 10:44
1/7 anonim válasza:
Mindig is szép volt, még fiatalabb koromban láttam először a Viva-n onnan ismerem :)
21F
2/7 anonim válasza:
Átlagnő arc alapján, de nekem nem tetszik, mert olyan nagyobb a teste és a feje ehhez képest túl kicsi, aránytalan. Barna szeméhez kiszőkített sárgás haj... nem egy jó párosítás. Hát én ezt látom ha ránézek.
3/7 anonim válasza:
Szerintem ennek a nőnek mindig az volt a titka,hogy sugározza magából a jókedvet,meg a pozitív energiát,én sose láttam sírni mindig csak röhögcsélt,és ez kihat a külsejére,mert más szemmel néz rá az ember,ha valaki nyitott meg energikus. Lehet valaki bármilyen bombázó,ha az illető a gonoszságot sugározza,meg egy telt,átlag ember is tűnhet szépnek,ha olyan a kisugárzása. Na ő nem feltétlenül szép,női ideál,látszik,hogy van rajta felesleg,de a pozitív kisugárzása dob rajta,és attól látni olyan szépnek ragyogónak. Hát ennyi.
7/7 anonim válasza:
szerintem nem szép,tehénfeje van.benne ami vonzó lehet,max a test,és kisugárzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!