Hogyan lehet csinos egy átlagos nő?
Lapozd át a divatlapokat, nézd meg, hogy a hasonló adottságú nők hogy vannak felöltözve, kifestve, milyen a hajuk.
Szoli szerintem nem muszáj, de ahogy jónak érzed.
Pl. egy klasszikus fekete magassarkú cipő/ csizma mindig jó választás egy dögös farmerrel, kézitáskával.
A fodrász az első, festesd be a hajad olyan színre, ami illik hozzád. Ha szemüveges vagy, használj kontaktlencsét helyette, ha nem vagy szemüveges, akkor meg csináltass egyet, sima üveggel, egy jó drága kerettel, ami feldobja az arcodat.
És vegyél egy új kabátot. :)
Ez teccik ha szemüveges vagy akkor ne legyen szemüveged ha meg nem vagy akkor legyen. xD
Szerintem legtöbeet az önbizalom, kisugárzás dob az átlagos külsön!
Próbáld elfogadni, szeretni magad, menj el barátnőddel/tesóddal/anyukáddal vagy valakivel soppingolni a városba. Nem kell drága holminak lenni, a kínaiban is lehet kapni jópofa felsőket.
Haználj kiegészítőket,plkarkötő,öv,fülbevaló.
Ha eddig nem tetted akkor szerezz be egy két nőcis darabot,pl amiből kint van a vállad, vagy kicsit mélyebb a delkoltázsa.
Új frizura ,smink és 1-2 új ruha.
Engem mindig feldob :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!