Miért mondják a csinos, jól kinéző lányokra hogy átlagos?
"szerintem minden lány más, nem lehet egyiket se "besorolni"...."
Pedig épp azért kérdezik, hogy "milyen vagyok", hogy besoroljuk a szép, vagy a különleges csoportba. Ha máshova soroljuk, akkor már sértődés van. :)
Egyébként az átlagos nem azt jelenti, hogy nem szép, csak annyit, hogy (hál' Istennek) gyakran látni ilyen szép lányokat. És ez nem skatulya.
:)
igen ez függ az arcberendezéstől is, meg attól is, hogy hogy van felöltözve az illető.
mint ahogy írták előttem: az átlagos nem feltétlen negatív tényként van mondva ezekre a lányokra, csak pusztán azért, mert sok hozzá hasonló karakterű lányt látni az utcán.
valamint nézz körül egyszer, nagyon figyeld meg úgy egészében a lányok többségét: ugyan az a ruha, haj, öltözék.
alig vannak kivételek, ha meg akadnak, akkor azok számíthatnak a lehurrogásra csak azért mert nem állnak be a "sorba" ami most van elvárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!