Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni, ha idegesít...

Mit lehet tenni, ha idegesít a hajam ha ki van engedve?

Figyelt kérdés
A hosszú haj tetszik. Mindig is hosszú volt,habár nincs nagy értelme,mert szinte sosem hordom kiengedve,nem szeretem, macera, 2 perc után megőrülök tőle... Ja és tisztában vagyok vele,hogy jobban áll ha ki van engedve és mégis...
2009. dec. 18. 20:50
 1/10 anonim ***** válasza:
fogd össze...ha idegesít akkor nem tudsz mit tenni. ismerős érzés amúgy, én szinte mindig összefogom mert suliban írás közben órákon idegesít. annyit meg nem ér, így is normális a hajam, nem gány meg semmi.
2009. dec. 18. 20:57
 2/10 anonim válasza:

Dettó :)

Pontosan így vagyok vele: nekem is azt mondják, hogy szétengedve jobban illik, de nem bírom ... így mindig copfban hordom.

Bocsi, hogy nem tudok tanácsot adni, csak gondoltam, jó tudni, hogy nem vagy egyedül ... :)

2009. dec. 18. 21:03
 3/10 anonim válasza:
Nekem szinte mindig hajpánt vagy hajráf(ki, hogy nevezi) van a hajamban.
2009. dec. 18. 21:05
 4/10 A kérdező kommentje:

Tehát akkor semmit?:( valamit ki kell találnom...

Lányok köszi az eggyüttérzésetek kifejezését:)

2009. dec. 18. 21:28
 5/10 anonim ***** válasza:

Régen én sem szerettem.

Aztán vágattam bele kis fazont, és jobbnak tartottam ha megmutatom mindenkinek :) Így kihordva hordtam.

Most pedig már teljesen megszoktam :)

Ha elől zavar, akkor csatold el. A fülemnél én sem szeretem ha lóg.

2009. dec. 18. 21:59
 6/10 anonim válasza:
Szerintem,mert nekem is hosszu a hajam,neha pantot teszek vagy ha nem tetszik,akkor(ha nem ragaszkodsz a hosszu hajhoz)vag asd le egy kicsit;).
2009. dec. 19. 15:00
 7/10 anonim ***** válasza:

nekem most vállig érő van, de lefogom csapatni, mert már ez a hossz idegel. :/ pár centivel rövidebbre csak XD

16L

2009. dec. 19. 15:18
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ezt a problémát megoldottam. Elől oldalfrufrut vágattam, de lehet ez akár sima is, ha neked az áll jól. A többit pedig vállig érő tépettre. Magyarul a fejem bubis részén rövid tincsek vannak, míg alul hosszabb. Így nem tud a szemembe lógni, és nőies.

21/L

2010. febr. 28. 02:22
 9/10 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm a válaszod,igazából meglepő de elgondolkodtam rajta... Megtennéd hogy teszel fel képet a hajadról? Satírozd ki az arcod nyugodtan,de jó lenne ha láthatnám.:)
2010. márc. 2. 17:03
 10/10 anonim válasza:
Vágasd le. Nekem is csutka hajam van, és Qrvajól elvagyok vele. :)
2010. jún. 15. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!