Titeket az ilyen nem idegesít?
Mikor egy lányra mondják, hogy szép. Miközben az alapozó a szempillaspirál és a szemceruza elfedi az egész arcát.
Én itt töröm magam , hogy minél tisztább legyen az arcom, semmit nem teszek magamra, (néha a szempilláim végét kifestem), de szóval ez döbbenet már számomra. Ti hogy vagytok ezzel?
Kort és nemet is légyszíves!
17/L
de plusz még ilyenkor a plázacicákra is. Csücsörítés a tetőfokon, áááááá
én kivagyok már ezektől.
Én is sminkelek, és rám is mondják, hogy szép vagyok. És? Sminkelem magam, nem gumiálarcban nyomulok. Ebben semmi megdöbbentő nincs. A smink arra való, hogy kiemelje a szépséget, aki bűnronda, az sminkben sem lesz hercegnő, ahogy mondani szokás, sz@rból nem lehet várat építeni.
Meg azért -valld be- a plázacicák között is vannak szép arcúak. Ha agyilag nullás, az egy dolog, de ez egy sztereotípia, hogy a cicababa=agyonsminkelt rusnyaság.
én alapozó nélkül is szép vagyok (nem vagyok csücsörítösizé.)
de alapozóval szebb..namegmost nagyon ragyàs vagyok
Utolsó: azzal van a baj szerintem, hogy ezek a lányok általában üresfejűek, hetente váltogatják a pasijaikat, átgázolnak másokon és nem törődnek az emberekkel (az úgynevezett barátaik is csak érdekbarátok általában) Nem mondom, hogy minden lány, akinek vakolat van a fején, az ilyen, de a többségük az (félreértés ne essék, nem azokra gondolok, akik SMINKELIK magukat, hanem a plázacicákra, 3 réteg alapozóval.) Szerintem a kérdezőt az idegesíti, hogy mégis ezek az emberileg 0-ák a szépek és a jók, mi, többi ember elbújhatunk mellettük, holott lehet hogy százszor többet érünk.
Illetve az is a baj, hogy mindenki úgy akar kinézni, ahogy a sztárok a magazinokban, és ezt ugye a valóságban csak tömérdek sminkkel lehet elérni. De amennyit magukra kennek az emberek, már nem is látszanak az eredeti vonásaik. Szóval lényegében azok már nem is ők, így hiába "szépek" (ez relatív) az csak a maszkjuk, és nem a valódi énjük. Na lehet hogy ez így most kicsit zavaros lett, de én ezt gondolom erről az egészről.
14:43
Pontosan ezt akartam én is mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!