Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Titeket az ilyen nem idegesít?

Titeket az ilyen nem idegesít?

Figyelt kérdés

Mikor egy lányra mondják, hogy szép. Miközben az alapozó a szempillaspirál és a szemceruza elfedi az egész arcát.

Én itt töröm magam , hogy minél tisztább legyen az arcom, semmit nem teszek magamra, (néha a szempilláim végét kifestem), de szóval ez döbbenet már számomra. Ti hogy vagytok ezzel?

2011. máj. 19. 18:05
 1/10 A kérdező kommentje:

Kort és nemet is légyszíves!

17/L

2011. máj. 19. 18:07
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem. Semmiféle idegesség nincs bennem ettől.
2011. máj. 19. 18:15
 3/10 A kérdező kommentje:

de plusz még ilyenkor a plázacicákra is. Csücsörítés a tetőfokon, áááááá

én kivagyok már ezektől.

2011. máj. 19. 18:21
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is sminkelek, és rám is mondják, hogy szép vagyok. És? Sminkelem magam, nem gumiálarcban nyomulok. Ebben semmi megdöbbentő nincs. A smink arra való, hogy kiemelje a szépséget, aki bűnronda, az sminkben sem lesz hercegnő, ahogy mondani szokás, sz@rból nem lehet várat építeni.

Meg azért -valld be- a plázacicák között is vannak szép arcúak. Ha agyilag nullás, az egy dolog, de ez egy sztereotípia, hogy a cicababa=agyonsminkelt rusnyaság.

2011. máj. 19. 18:43
 5/10 anonim ***** válasza:

én alapozó nélkül is szép vagyok (nem vagyok csücsörítösizé.)

de alapozóval szebb..namegmost nagyon ragyàs vagyok

2011. máj. 19. 18:47
 6/10 anonim ***** válasza:
49%
Egyetértek veled. Én se sminkelem magam. Az simán elmegy, ha valaki használ spirált, korrektort a pattanásokra, meg néha-néha kihúzza a szemét, esetleg feltesz egy kis rúzst. De abból elegem van, hogy a szép, az egyenlő, a vakolattal a fejükön rohangáló plázacicákkal. (Megjegyzem: húgom is állandóan az ilyeneket tartja szépnek, de kb. mindenkit gyönyörűnek lát, akin van egy réteg alapozó meg stb.) Nem vagyok rájuk féltékeny, nem akarok így kinézni, csak nem értem, miért ez a szép. De ez van, én attól még nem fogok magamból bohócot csinálni, amiért ők.
2011. máj. 19. 19:21
 7/10 anonim ***** válasza:
84%
És ezek a lányok tettek valamit ellened? Elszedik előled a pasikat vagy a munkát? Nem is értem. Miért is utálod őket, azért ahogy kinéznek? Szerintem jobb egy plázacica belső, mint egy ilyen kis furkálódó rossz tulajdonságú lány, mint amilyen te vagy. Számomra az a döbbenet, hogy milyen rosszindulatúak egyesek. És még te szeretnéd beállítani magadat természetes ártatlan szépségnek, aki szegény töri magát? Tudod hiába szép az alma, ha belülről rohad.
2011. máj. 19. 19:55
 8/10 anonim ***** válasza:

Utolsó: azzal van a baj szerintem, hogy ezek a lányok általában üresfejűek, hetente váltogatják a pasijaikat, átgázolnak másokon és nem törődnek az emberekkel (az úgynevezett barátaik is csak érdekbarátok általában) Nem mondom, hogy minden lány, akinek vakolat van a fején, az ilyen, de a többségük az (félreértés ne essék, nem azokra gondolok, akik SMINKELIK magukat, hanem a plázacicákra, 3 réteg alapozóval.) Szerintem a kérdezőt az idegesíti, hogy mégis ezek az emberileg 0-ák a szépek és a jók, mi, többi ember elbújhatunk mellettük, holott lehet hogy százszor többet érünk.

Illetve az is a baj, hogy mindenki úgy akar kinézni, ahogy a sztárok a magazinokban, és ezt ugye a valóságban csak tömérdek sminkkel lehet elérni. De amennyit magukra kennek az emberek, már nem is látszanak az eredeti vonásaik. Szóval lényegében azok már nem is ők, így hiába "szépek" (ez relatív) az csak a maszkjuk, és nem a valódi énjük. Na lehet hogy ez így most kicsit zavaros lett, de én ezt gondolom erről az egészről.

2011. máj. 20. 14:43
 9/10 A kérdező kommentje:

14:43

Pontosan ezt akartam én is mondani.

2011. máj. 21. 19:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Az én arcomat is elfedi minden. Törekszem arra, igen, hogy egy olyan embert lássanak az emberek amilyen vagyok és nem ami a smink alatt van. Utálom a bőrömet! Az nem én vagyok. Én az a lány vagyok akit sminkben látnak. Persze nem kapok idegrohamot, ha valaki meglát smink nélkül, nem mindig festem magamat, de én így érzem jól magam, vakolatban. Igazából annyira nem érdekel idegen emberek véleménye, de szeretem az irigykedő pillantásokat. És sminkben klasszisokkal szebb vagyok, mint anélkül.
2011. máj. 22. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!