Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik képen jobb a lábam?

Melyik képen jobb a lábam?

Figyelt kérdés
[link]

2014. ápr. 2. 16:27
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
a jobb oldali a jobb mégpedig azért mert azon már látszik a munka a bal oldali szimplán sovány, ha komolyan gondolod az edzést/izmosodást gondolom tájékozódott vagy róla, hogy tömegnöveléskor minimális zsír réteg is feljön rád ha tetszik ha nem, viszont az egy időután megáll főleg és az izom nő tovább, ha elérted azt a szintet amit szerettél volna akkor pedig szépen leszálkásítasz (a képek alapján szerintem könnyen fogysz) nem hiszem, hogy 1 hónapba beletelne neked, a félkész "művön" még kár bánkódni a te tested amivel a testépítő kifejezi önmagát NE a környezeted mondja meg hogyan nézzél ki hanem te! Mennyi kalóriát eszel meg 1 nap ? Ha a személyi edződ összeállít egy edzéstervet neked lehet az étrendeden nem is kell változtatnod
2014. ápr. 2. 23:30
 52/65 A kérdező kommentje:
most nem számolom, de szerintem 1800-2000 és 52 kiló vagyok. szóval akkor látszik, hogy az nem háj?:D Mert én is úgy akartam, hogy kb juniusig még tömeget növelek minimum, csak nem csináltam normálisan
2014. ápr. 3. 00:36
 53/65 anonim ***** válasza:
A háj nem vesz fel ilyen alakot magától, lehet h van egy pár mm réteg rajta, de egyáltalán nem számottevő izomban nőtt a combod a baloldali képhez képest
2014. ápr. 3. 00:41
 54/65 A kérdező kommentje:
na, az jó, folytatom tovább, köszi :D
2014. ápr. 3. 00:45
 55/65 anonim ***** válasza:
második, azon talán vastagabbnak tűnik
2014. ápr. 3. 11:18
 56/65 anonim válasza:
Szerintem nem kell edzened. Izom igyis van rajtad az latszik. Az meg hogy vekony a labad az szerintem előny. Csak tovàbb ne fogyj mert a cickod rovasara mehet. Ugyanez van az edzessel is ha tulzasba viszed el ferfiasodsz.
2014. ápr. 4. 09:44
 57/65 anonim ***** válasza:
így van, nem kell már edzened, ami a jobb oldalin van az már bőven elég, itt a kommentelők 90% a nő lehet mert egy vastag izmos láb semmiképpen sem szexibb egy férfinak mint egy vékonyabb nőies láb
2014. ápr. 4. 15:54
 58/65 A kérdező kommentje:

[link]

még ő sem?

:D

2014. ápr. 4. 22:03
 59/65 pinkpancser ***** válasza:
Szerintem a jobb jobb. De a balon se rossz :)
2014. ápr. 5. 14:40
 60/65 anonim ***** válasza:
nekem tetszik
2014. ápr. 6. 10:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!