11/65 anonim válasza:
A bal oldalin vékonyabb a combod, szóval az a jobb.
12/65 A kérdező kommentje:
köszi
2014. ápr. 2. 17:05
13/65 anonim válasza:
Vékonynak vékony, de nem formátlan, látszik, hogy edzel, szép a V-d is és a kérdésedre a válasz a bal oldali
21/f
14/65 A kérdező kommentje:
köszi, mindenki mondogatta, hogy nagyon sovány vagyok meg anorexiás, a jobb oldali a mostani, de akkor majd ha még izmosabb lesz leszálkásítom
2014. ápr. 2. 17:21
15/65 anonim válasza:
gyúrhatnál szerintem...
amúgy a balon szebbnek tűnik a bőröd a lámpafény miatt, úgyhogy az.
16/65 A kérdező kommentje:
az alakjára vagyok kíváncsi, hogy hol jobb, a fényt ne vegyük számításba. Gyúrok, de akkor ezek szerint nem eléggé. Egyébként a jobb oldali izmosabbnak néz ki vagy csak szimplán dagadtabbnak?:D
2014. ápr. 2. 17:46
17/65 anonim válasza:
bal oldali sokkal szebb, soványabb vagy azon, a jobb oldali képen van rajtad egy kevés felesleg.
18/65 anonim válasza:
ja és bocsi, de X lábad van, nagyon furán áll, erősíteni kéne az izületeket
19/65 A kérdező kommentje:
hát jó, csak tényleg mindenki zaklatott , hogy biztos sanyargatom magam meg, hogy gebe vagyok és már rosszul esett. de akkor nem is :D
2014. ápr. 2. 17:54
20/65 anonim válasza:
19.
Azért mert magas vagy, vagyis hosszúak a lábaid, másképp oszlik el a tömeg, nem kell vele foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!