Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik képen jobb a lábam?

Melyik képen jobb a lábam?

Figyelt kérdés
[link]

2014. ápr. 2. 16:27
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy, de komolyan?!

Ránézek a képedre és elfog a bűntudat, hogy egy kislányt mustrálok. Mondjuk semmi szexuálist nem látok benne. Még a jobb oldali is túl vékony.

2014. ápr. 2. 17:57
 22/65 anonim ***** válasza:
72%
Te fiú vagy? Nagyon vékony a lábad akkor. Ha lány vagy, akkor viszont durva, hogy nincs semmi derekad.
2014. ápr. 2. 17:57
 23/65 anonim ***** válasza:
35%

21...

jajj te se láttál még lányt..

ha jobban megnézed a lábfejét, a talpát, láthatod, hogy hosszú talpa van, és a lábujj körmei is hosszúkás alakúak, simán 17-20 év között van. :)

2014. ápr. 2. 17:58
 24/65 A kérdező kommentje:
már nem tudom mit tegyek :D
2014. ápr. 2. 17:58
 25/65 anonim ***** válasza:
tegyél fel olyan képet amin ruhába vagy, teljes alakosat, ott jobban kijön az alakod
2014. ápr. 2. 18:00
 26/65 A kérdező kommentje:

23 vagyok és a talpam rövid 37-38-as lábam van és a körmök sem hosszúak rajta :D a derekam meg keskeny, de lány vagyok

ez van

2014. ápr. 2. 18:01
 27/65 anonim ***** válasza:
9%

na végül is a kérdére választ adva nem tudom igazából, mindkét képen fura a lábad, mintha ferde lenne, ez valami betegség nálad? lehet csak ygenge a porckorongod, vagy nem tudom, orvostól meg kell kérdezni ezt.

Lábra talán a jobb oldali, vastagabb, viszont hasra a bal oldali, lapos hast tarsd meg, járj futni, meg bicajozni, edzeni kell a lábad, meg guggolj sokal, a combod is erős legyen.

Ja és járj szolibam, vagy napozz mert a bőröd nem szép a jobb oldali képen.

2014. ápr. 2. 18:06
 28/65 A kérdező kommentje:

[link]

itt van egész alak

futok is , lépcsőzök is minden reggel, egy lábas guggolás is megy, mégis ilyen.

szoliba elvből nem járok, a láb ferdeséget meg nem értem én nem látom annak meg eddig senki sem mondta :D

2014. ápr. 2. 18:43
 29/65 anonim ***** válasza:
53%
igen így ruhában sokkal jobb, nincs ezzel gond egy teljesen átlagos test, ettől csak rosszabbak vannak, főelg ebben az országban ahol mindenki ül a fenekén és eszi a pizzát
2014. ápr. 2. 18:51
 30/65 anonim ***** válasza:
én is csak néztem, hogy mi ez a görbe dolog :D mind a 2 képen jól nézel ki neked kell eldönteni melyik a jobb magadnak mert úgyis az a lényeg, am meg nem átlagos az átlagos test az szerintem sokkal vaskosabb nálad, sportos a tested ! és abból amiket írtál ezek szerint még fogsz fejlődni szóval további sok sikert 28/F
2014. ápr. 2. 19:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!