Hány éves vagy, de komolyan?!
Ránézek a képedre és elfog a bűntudat, hogy egy kislányt mustrálok. Mondjuk semmi szexuálist nem látok benne. Még a jobb oldali is túl vékony.
21...
jajj te se láttál még lányt..
ha jobban megnézed a lábfejét, a talpát, láthatod, hogy hosszú talpa van, és a lábujj körmei is hosszúkás alakúak, simán 17-20 év között van. :)
23 vagyok és a talpam rövid 37-38-as lábam van és a körmök sem hosszúak rajta :D a derekam meg keskeny, de lány vagyok
ez van
na végül is a kérdére választ adva nem tudom igazából, mindkét képen fura a lábad, mintha ferde lenne, ez valami betegség nálad? lehet csak ygenge a porckorongod, vagy nem tudom, orvostól meg kell kérdezni ezt.
Lábra talán a jobb oldali, vastagabb, viszont hasra a bal oldali, lapos hast tarsd meg, járj futni, meg bicajozni, edzeni kell a lábad, meg guggolj sokal, a combod is erős legyen.
Ja és járj szolibam, vagy napozz mert a bőröd nem szép a jobb oldali képen.
itt van egész alak
futok is , lépcsőzök is minden reggel, egy lábas guggolás is megy, mégis ilyen.
szoliba elvből nem járok, a láb ferdeséget meg nem értem én nem látom annak meg eddig senki sem mondta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!